Lars Bloch. Foto: Presse

Ny direktør: Byudviklingsselskab i Høje Taastrup henter kendt ejendomsnavn

Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C har ansat Lars Bloch som direktør.

Lars Bloch kommer således til at stå i spidsen for det selskab, som de kommende år skal gennemføre en omfattende byudvikling i Høje Taastrup.

Lars Bloch kommer fra en stilling som sekretariatschef i Musicon i Roskilde. Han er en kendt person i ejendomsbranchen, hvor han gennem mange år har arbejdet for blandt andet Skanska, NCC Property Development og Keops.

Lars Bloch har tidligere også været ansat i Høje-Taastrup Kommune, hvor han blandt andet var med til at gennemføre den arkitektkonkurrence, der danner baggrund for den kommende realisering af Høje Taastrup C.

– Vi ser frem til samarbejdet med Lars Bloch, som med sin stærke og mangeårige erfaring inden for byudvikling er den helt rigtige person som direktør for selskabet.

– Vi står foran en omfattende byudvikling i det centrale Høje Taastrup, og vi er sikre på, at Lars Bloch kan løfte opgaven i fællesskab med de kommende investorer, rådgivere og andre interessenter, siger Michael Ziegler, borgmester i Høje-Taastrup Kommune og formand for Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C.

Den nye direktørs første opgaver bliver at starte salg af byggeretter og begynde byggemodningen, der skal skabe grundlag for de konkrete byggegrunde og etableringen af et parkstrøg mellem Høje Taastrup Station og City 2. Den nye direktør skal også opbygge sekretariatet for Høje Taastrup C.

Det centrale Høje Taastrup skal omdannes til et mere sammenhængende område, som kan rumme 1.200 nye boliger med plads til 3.000 beboere og 120.000 kvm erhverv.

Læs også Per Aarsleff finder ny topchef i egne rækker – her er hans styrker (+)

Læs også Colliers ansætter projektdirektør til nyoprettet stilling

Læs også Partner og direktør i Sadolin & Albæks udlejningsselskab stopper (+)

Læs også Tidligere Home Erhverv-direktør ny ejendomsinvesteringschef i Formuepleje

Læs også Flemming Engelhardt ny adm. direktør i Topdanmark Ejendom

Læs også Jens Kramer Mikkelsen bliver byudviklingsdirektør i NREP

Læs også Gangsted-Rasmussen har fyldt kontoret op med nye partnere (+)

Læs også Gefion og Sjælsø-profil laver projektudviklingselskab med sin søn

Læs mange flere navnehistorier her

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder