Bettina Movang, foto: Formuepleje

Tidligere Home Erhverv-direktør ny ejendomsinvesteringschef i Formuepleje

Bettina Movang er 1. august tiltrådt som ejendomsinvesteringschef i Formuepleje. Det oplyser Danmarks største uafhængige kapitalforvalter, der har cirka 70 milliarder kr. under forvaltning.

Bettina Movang kommer med 28 års erfaring inden for ejendomsbranchen og er en kendt profil inden for ejendomsinvestering og projektudvikling. Hun har en karriere som ejendomsmægler, salgs- og produktudviklingschef samt erhvervsdirektør i Home Aarhus.

Bettina Movang er desuden uddannet advokat fra erhvervsadvokatfirmaet Bech-Bruun, hvor hun har beskæftiget sig med rådgivning inden for fast ejendom, primært inden for projekt- og ejendomsudvikling, erhvervs- og investeringsejendomme samt ejendomsporteføljer.

I Formuepleje skal hun udvikle virksomhedens nyeste forretningsområde – ejendomme – i samarbejde med ejendomsdirektør Lars-Erik Larsen.

Læs også Formuepleje rejser 180 millioner kr. i ny ejendomsfond – satser især på disse ejendomme

Som kapitalforvalter har Formuepleje traditionelt investeret i aktier, obligationer og virksomhedsobligationer, men i efteråret 2017 åbnede Formuepleje sin første ejendomsfond. Foreløbig er der rejst over 300 millioner kr. i kapital i de to første ejendomsfonde, hvor en af Bettina Movangs opgaver bliver at finde velegnede ejendomme at investere i.

Formuepleje beskæftiger over 90 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Aarhus og på kontoret i Hellerup.

Læs også Flemming Engelhardt ny adm. direktør i Topdanmark Ejendom

Læs også Jens Kramer Mikkelsen bliver byudviklingsdirektør i NREP

Læs også Gangsted-Rasmussen har fyldt kontoret op med nye partnere (+)

Læs også Gefion og Sjælsø-profil laver projektudviklingselskab med sin søn

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder