kontor

Signal starter global ekspansion med kontor i London

 

Rådgivningsvirksomheden Signal, der for 18 år siden blev etableret i Danmark, åbner nu kontor i London. Signal blev i 2017 en del af den globale servicevirksomhed ISS og udgør i dag et Globalt Center of Excellence for strategisk workplace management og design indenfor ISS Group.

Siden sammenlægningen i 2017 har Signal og ISS arbejdet tæt sammen om at skabe integrerede workplace løsninger der fokuserer på, hvordan rumdesign og kuraterede service experience løsninger kan fremme den måde mennesker samarbejder, innoverer og kommunikerer på.

Med åbningen af det nye kontor i London kan begge nu se frem til at skulle arbejde endnu tættere sammen, om at skabe attraktive workplace løsninger for ISS’s internationale key account kunder.

Det nye kontor i London er samtidig et led i en ambitiøs global vækst- og skaleringsrejse, som Signal har haft fokus på siden sammenlægningen med ISS. UK kontoret er Signals tredje landekontor foruden de eksisterende i Danmark og Norge.

– Vores ambition er at være globalt førende indenfor Strategic Workplace Management og Design. ISS er en af verdens største virksomheder og er globalt førende indenfor integreret Facility Services. ISS betjener kunder i hele verden – blandt kunderne er nogle af verdens stærkeste brands og førende virksomheder. Det er disse globale strategiske kunder, som i fremtiden vil være Signals primære kernekunder, siger stifter af Signal Gitte Andersen, der i dag har titel af Global Head of Workplace Management & Design.

Med kontoret i London rykker Signal  tættere på nogle af ISS store, globale kunder indenfor den finansielle sektor, herunder en global bank, som SIGNAL og ISS i øjeblikket løser opgaver for sammen i New York og Pune i Indien. Signal vil yderligere have fokus på at skalere London kontoret ved målrettet rådgivning til netop den finansielle sektor, der i disse år er inde i en kæmpe kulturel forandring. Fokus flyttes fra Facility Management til Experience Management-projekter, hvilket Signal & ISS allerede løser for en række store kunder.

– Signal bliver samlokaliseret på ISS-lokationen i London på South Quay Plaza 3 189 Marsh Wall, Canary Wharf og vi kommer dermed tæt på vores dygtige ISS kollegaer, så vi sammen kan levere den fulde pakke til vores kunder fra Experience Management til kuraterede service løsninger, siger Gitte Andersen.

Kontoret åbner i dag den 14. august, hvor en række medarbejdere fra det danske kontor flytter til London. Daglig leder af kontoret i London vil blive Gitte Andersen, som vil pendle mellem det Globale Center of Excellence, der er lokaliseret i Danmark, og det nye kontor i London.

Læs også Signal Arkitekter satser internationalt og søger ny direktør

Læs også ISS køber Signal Arkitekter





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder