Martin Gaarn Thomsen, COO, ISS sammen med partnerne Gitte Andersen og Per Feldthaus ved sidste års underskrivelse af aftalen om salget af Signal Arkitekter, der nu fører til, at der bliver sat fuld kraft på den globale ekspansion.

Signal Arkitekter satser internationalt og søger ny direktør

ISS overtog sidste år arkitekt- og konsulentfirmaet Signal Arkitekter, der arbejder med strategisk arbejdspladsdesign.

Udmeldingen var, at Signal skulle fungere som et ’excellence center’ for ISS og styrke gruppens fokus på rådgivning af kunder omkring, hvordan strategisk arbejdspladsdesign, i forbindelse med andre services, kan hjælpe med at styrke medarbejdertilfredsheden og brugeroplevelsen. Målet var at udvide det strategiske arbejdspladsdesign til ISS’ globale kundeportefølje.

Det er Signal nu så godt i gang med, at de tidligere partnere i virksomheden Gitte Andersen og Per Feldthaus nu skal udgøre Signal Group, og derfor søger virksomheden en direktør til den danske forretning.

– Vi er i gang med en internationalisering og skalering, og det betyder, at Per Feldthaus og jeg skal fokusere på at udvikle Signal globalt i forhold til ISS global key account customers. Det kræver, at vi kan frigøre tid og fokus på den del, og derfor er der behov for en ny person til at stå i front for Signal Danmark. Jeg vil dog fortsat løse opgaver i Danmark blandt andet for en række af de C20-kunder, som vi rådgiver i dag, siger Gitte Andersen.

Signal er ejet af ISS Group og er et Globalt Center of Excellence indenfor ISS-koncernen. Ambitionen er at være thought leader og globalt førende inden for Strategic Workplace Management og Design, og indgangen er de kunder, som ISS har i forvejen som en af verdens største og globalt førende virksomheder inden for Facility Services.

– Vi er i gang med en spændende vækst- og skaleringsrejse, hvor vi udover vores eksisterende kontorer i Danmark og Norge i de kommende år vil åbne kontorer i andre lande, hvor ISS er stærkt repræsenteret og betjener globale, strategiske kunder, oplyser ISS i søgningen af en adm. direktør.

Strategien er, at Signal bliver samlokaliseret på ISS-lokationer udenfor Danmark ligesom Signal kontoret i Norge allerede i dag bor sammen med ISS. Signal Danmark er derfor det eneste landekontor, der er lokaliseret som et selvstændigt kontor og fortsat skal være det. Det skyldes blandt andet, at Signal Danmark også vil være det kontor hvor Signals globale center of excellence er lokaliseret, og hvor Signals globale strategier, koncepter, redskaber og benchmark databaser mv. udvikles.

Hør Gitte Andersen på konferencen om udvikling af offentlige ejendomme:

 

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder