Foto: PR

LE34 i Aalborg flytter til nye lokaler efter 30 år

Landinspektørfirmaet LE34 i Aalborg er efter næsten 30 år i Spritfabrikkens administrationsbygning nu flyttet til moderne lokaler på Gasværksvej. Det har taget cirka 2 år at finde de rette lokaler, der både skal kunne huse flere medarbejdere og leve op til andre krav end almindelige kontorlokaler.

Lokalerne, som fordeler sig over henholdsvis 1.275 kvm kontor og 120 kvm lager, er lejet af ejendomsselskabet Søren Enggaard.

– Vores offshore-afdeling har hjemme i Aalborg, og derfor er der brug for ekstra plads til en båd samt en masse specialudstyr, der kan påmonteres for eksempel til måling af havdybder. Vi har fået langt mere tidssvarende og fleksible kontorlokaler, som giver plads til flere medarbejdere, fortæller Kasper Svendsen, der er partner og afdelingsleder hos LE34 i Aalborg.

Da LE34 i Aalborg for 30 år siden flyttede fra trange kår i midtbyen til Strandvejen, blev der plads til at udvikle virksomheden. I dag er der udover landinspektører og landmålingsteknikere ansat en række andre faggrupper.

Læs også LE34 vinder stort udbud i Nordsjælland

Læs også Arkitektvirksomhed tegner nyt hovedsæde til SUN-AIR Aviation

Læs også Jeudan-direktør: Derfor vil vi købe PwC-domicil for milliardbeløb (+)

Læs også Jeudan vil investere 1,6 milliarder kr. i nyt PwC-domicil

Læs også Topdanmark køber 3.500 kvm Company House i Aarhus

Læs mange flere nyheder om kontorer her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder