LE34 vinder stort udbud i Nordsjælland

Det bliver landinspektørfirmaet LE34 der i de kommende år skal levere landinspektørydelser til Forsyning Helsingør, Fredensborg Forsyning, Halsnæs Forsyning, Hillerød Forsyning og Novafos, der alle er ejere af indkøbsorganisationen Nordkøb.

Sammenslutningen af forsyningsselskaber har indgået en toårig rammeaftale med mulighed for forlængelse i yderligere to år med LE34. Med aftalen, der trådte i kraft 1. marts, skal LE34 levere landinspektørydelser til forsyningsselskaber over hele Nordsjælland.

– Det er en prestigefyldt opgave, som vi er rigtig stolte af at lande. Med en anslået værdi på 3,8 millioner kr. årligt i fire år er det en stor aftale, der sandsynligvis kommer til at skabe behov for tre til fire ekstra landinspektørstillinger, siger Torbjørn Mandahl Pedersen, der er landinspektør og partner i LE34.

Læs også LE34 vinder udbud som Ledende Landinspektør for staten på øerne

Læs også LE34 ansætter ny forretningsområdechef





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder