Det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport. Illustration: Krook & Tjäder

Lufthavnshotel vokser inden åbning: Vi skal smede, mens jernet er varmt

Forventningerne er store hos hotelkoncernen Nordic Choice Hotels, der er ved at bygge et nyt hotel ved Københavns Lufthavn. Det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport får nu 619 hotelværelser, hvilket betyder, at hotelprojektet er vokset med 24 procent siden første spadestik.

Hotellet skulle oprindeligt have haft 500 værelser, men planerne har ændret sig, og når hotellet åbner i 2020, bliver det med 619 værelser.

I modsætning til andre hoteller i området har Comfort Hotel Copenhagen Airport ikke fokus på forretningsrejsende, men fokus på budgetrejsende.

– Der sker noget i København, og vi skal smede, mens jernet er varmt. Det gør vi ved at tilbyde en helt ny type hotel til gæsterne. 80 procent af alle rejsende flyver på økonomiklasse, og mange af dem er unge personer, som leder efter en god beliggenhed og en skøn seng, men som hellere vil bruge pengene på andet end de klassiske hotellers service såsom minibarer og jazzunderholdning i lobbyen, forklarer Anna Spjuth, der er Senior Vice President for Comfort Hotel og ansvarlig for etableringen i Kastrup.

Nordic Choice Hotels driver allerede Clarion Hotel Copenhagen Airport, som er Comforts diametrale modsætning; et førsteklasses full-service-hotel. De to hoteller kommer til at ligge ved siden af hinanden.

Bygherre er Strawberry Properties.

 

Fakta om projektet

Projekt: Comfort Hotel Copenhagen Airport
Bygherre: Strawberry Properties
Udførelsesperiode: 2017-2020
Primære samarbejdspartnere: Hent og Krook & Tjäder

Læs også Sådan ser nyt Comfort Hotel ved Københavns Lufthavn ud

Læs også Transformation: Amerikansk koncept får nordisk hotelpremiere i Danmark

Læs også Succesfuldt fransk hotelkoncept vil gerne ekspandere i Danmark (+)

 

Læs mange flere nyheder om hoteller her

Læs mange flere nyheder om København her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder