Partner Thomas Bertelsen, Deloitte

Deloitte udnævner ny partner inden for ejendomsrådgivning

Deloitte har udnævnt Thomas Bertelsen, der blandt andet rådgiver i forbindelse med ejendomstransaktioner til partner.

Thomas Bertelsen har mere end 10 års erfaring med finansiel rådgivning og er i dag leder af Deloittes afdeling Debt & Capital Advisory, som tilbyder uafhængig rådgivning til en bred vifte af kunder i relation til gælds- og kapitalforhold såvel som rådgivning i forbindelse med ejendomstransaktioner samt kapitalrejsning i en bred forstand.

Thomas Bertelsen har igennem sine 10 år som rådgiver for virksomheder, institutionelle investorer, pensionskasser samt offentlige virksomheder opnået erfaring med gennemførelse af transaktioner med danske såvel som internationale investorer og/eller långivere.

Siden 2009 har Thomas Bertelsen været i Deloitte, hvor han kom til fra Nordea Markets. Han har i sin tid hos Deloitte opbygget erfaring med håndtering og gennemførelse af transaktioner inden for ejendomssektoren samt rådgivning i forbindelse med større infrastrukturprojekter, herunder inden for transport (havne, lufthavne, m.m.) og energisektoren.

I dag rådgiver han et større antal aktører i ejendomssektoren, herunder ejendomsinvestorer, i forbindelse med køb og salg ejendomme/ejendomsprojekter såvel som i forbindelse med at sikre finansiering for sine kunder.

Udnævnelsen kommer på et tidspunkt, hvor flere revisionshuse opruster. Senest kunne EY offentliggøre, at selskabet har ansat Peter Frische som associeret partner.

Læs mere i Peter Frische forlader Industriens Pension og bliver associeret partner i EY

Læs også Ny ejendomschef i Gladsaxe Kommune

Læs også Anne Skovbro fratræder som bestyrelsesmedlem i TK Development

Læs også CBRE henter erfaren projektansvarlig i ISS

Læs også Mads Tiedt til Dea

Læs også Ny vicedirektør får ansvaret for ejendomsudviklingen i Aldi Danmark

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder