Peter Frische

Peter Frische forlader Industriens Pension og bliver associeret partner i EY

Peter Frische, der siden 2013 har været ejendomsinvesteringschef i Industriens Pension, skifter til EY, hvor han bliver associeret partner. Dermed styrker revisions- og konsulentvirksomheden sin position inden for ejendomsområdet med et øget fokus på rådgivning ved køb og salg af fast ejendom.

50-årige Peter Frische får det daglige ansvar for området sammen med Torben Hartz, partner i EY.

EY’s ambition er at skabe et forretningsområde, der bygger på brancheindsigt og virksomhedens øvrige kompetencer inden for blandt andet transaktioner, værdiansættelse og due diligence.

– Det danske ejendomsmarked er i stigende grad i fokus hos store, internationale investorer, der sidste år stod for mere end halvdelen af ejendomstransaktioner i Danmark. Vi ser en god mulighed for at styrke vores rådgivning på området, særligt med fokus på de internationale og mere komplekse transaktioner, siger Torben Hartz om ansættelsen af Peter Frische, der tiltræder senest 1. august.

Torben Hartz glæder sig over at have hentet ”en stærk profil” som Peter Frische fra Industriens Pension, hvor Peter Frische de sidste fem år har haft ansvaret for investeringer for cirka 3 milliarder kr. direkte i danske ejendomme investeret i danske ejendomsfonde samt OPP-ejendomme.

– Kombinationen af EY’s globale organisation, en stærk kundebase og en bred vifte af kompetencer giver et rigtig godt afsæt for at styrke rådgivning om transaktioner inden for ejendomsmarkedet. Jeg glæder mig til at blive en del af EY og bringe min erfaring, netværk og kompetencer i spil, siger Peter Frische.

 

Blå bog: Peter Frische
Peter Frische har arbejdet med ejendomsmarkedet siden 1993. Først hos Sadolin & Albæk Oncor International (i dag JLL) som Head of Research and Consulting. I 2004 blev han Partner og Head of Corporate Finance/Capital Markets, International Relationships and Business Development. I 2007 og 2008 var han Power Broker/Broker of the Year i Oncor International.

I 2010 skiftede han til Norrporten, et svensk ejendomsselskab, og var dansk chef. Den danske portefølje var på cirka 4,5 milliarder kr. i kontorejendomme i København.

Siden 2013 har han været Head of Real Estate/ejendomsinvesteringschef i Industriens Pension og med i bestyrelsen i flere af fondens investeringsselskaber. Industriens Pension har i dag cirka 8,4 milliarder kr. investeret både indirekte og direkte i ejendomme.

Kilde: EY

Læs også Direktør Flemming Engelhardt stopper – 27 medarbejdere opsagt i Newsec Datea

Læs også Kasper Graa Wulff bliver ny byggechef i København

Læs mange flere navnehistorier her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder