Adm. direktør Per W. Hallgren, Jeudan. Foto: Jeudan

Per W. Hallgren: Der er trods alt mange, der er i stand til at reflektere

– Nogle gange hører jeg, at ejendomsbranchen er blevet mere professionel, fordi der er kommet internationale investorer. Jeg tror, at det var sket alligevel. Vi er også i de danske ejendomsselskaber blevet langt dygtigere siden finanskrisen, siger adm. direktør Per W. Hallgren, Jeudan.

Per W. Hallgren er en erfaren ejendomsmand. Han kom ind i branchen i 1993 og har altså 25 års erfaring med op- og nedture at trække på, når han skal forberede Jeudans 23,6 milliarder kr. store portefølje på fremtiden. Og Per W. Hallgren har en klar overbevisning om, at udenlandske investorer eller ej, så var branchen i alle fald blevet mere regelret. For oplevelserne i 2008 gjorde indtryk på de eksisterende aktører, og som han siger:

– Der er jo trods alt også mennesker i branchen, der er i stand til at reflektere. I hele forløbet efter den sidste krise har vi set, at man i højere grad har formået at læse sin egen historie. Forretningsetikken har det bedre uanset de internationale investorer.

Læs hele artiklen i den store jubilæumsudgave af Estate Magasin

Læs også Jeudan-direktør: Stigende renter vil give yderligere vækst





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder