Foto: Google Maps

Dragsbæk lejer sig ind i 9.500 kvm Thisted-bygning

Fødevarevirksomheden Dragsbæk rykker om få uger ind i den 9.500 kvm store Oticon-fabrik på Tilstedvej i Thisted.

Her håber Dragsbæk at være med til at skabe fremtidens industrieventyr i Thy baseret på udvikling af nye fødevareprodukter med afsæt i lokale råvarer, lokale aktører og lokalområdets historie og traditioner.

– Ud over at vi selv indretter nyt hovedkvarter i bygningen, vil vi gerne i samarbejde med Thy Erhvervsforum invitere andre fødevareaktører inden for i ønsket om at videreudvikle fødevareerhvervet i området, siger adm. direktør Christian Munk, Dragsbæk.

Dragsbæk overtager bygningen 1. juli, og Oticon og Oticons produktionsenhed DGS, der begge er ejet af høreapparatkoncernen William Demant Holding, lejer sig ind i en del af bygningen frem til udgangen af året, og koncernen håber, Dragsbæks og Thy Erhvervsforums initiativ på sigt kan være med til at skabe nye arbejdspladser i Thy.

Og allerede nu står nye lejere på spring. Den nystiftede fødevareklynge Food Cluster Thy planlægger at indrette lokaler og udviklingsfaciliteter i det nye center.

– Fødevareklyngen er jo netop baseret på at dele viden og erfaring i fælles udviklingsprojekter for at trække den store fødevaresektor i Thy-området over i fremtidens produkter og løsninger, siger Dragsbæk-direktøren.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder