Adm. direktør Anne Skovbro, By & Havn. Foto: By & Havn

Anne Skovbro fratræder som bestyrelsesmedlem i TK Development

Helt som ventet fratræder filantropidirektør i Realdania, Anne Skovbro, som bestyrelsesmedlem i TK Development.

Det oplyser projektudviklingsselskabet i forbindelse med Anne Skovbros kommende stilling som adm. direktør i Udviklingsselskabet By & Havn.

TK Development har i mange år arbejdet sammen med By & Havn.

Bestyrelsen i TK Development, der herefter består af Peter Thorsen, Henrik Heideby, Arne Gerlyng-Hansen og Michael Bruhn, vil i perioden frem til næste ordinære generalforsamling i foråret 2019 vurdere, om der er brug for en supplering af bestyrelsens medlemmer.

Ny konstituering af bestyrelsesudvalgene finder sted på førstkommende bestyrelsesmøde i det børsnoterede selskab.

Ifølge Det Centrale Virksomhedsregister (CVR) er Anne Skovbro formand for Bolius – Boligejernes Videncenter og menigt bestyrelsesmedlem i henholdsvis Realdania By & Byg og Ny Holmegaard Fonden.

Begynder 20. august i By & Havn
17. april meddelte By & Havn, at selskabet havde indgået aftale med Jens Kramer Mikkelsen, der har været adm. direktør i først Ørestadsselskabet og siden By & Havn siden 2004, hvor han kom til næsten lige fra at have været overborgmester i København i 16 år, om at stoppe som led i et generationsskifte.

31. maj annoncerede By & Havn, at nuværende filantropidirektør i Realdania og tidligere plandirektør i Københavns Kommune, Anne Skovbro, følger efter Jens Kramer Mikkelsen i By & Havn, som ejes af Københavns Kommune (95 procent) og Staten (5 procent).

Anne Skovbro tiltræder stillingen 20. august.

Læs også TK Development starter året med underskud på 8,9 millioner kr. efter forsinkelse

Læs også Anne Skovbro bliver ny direktør i By & Havn efter Jens Kramer Mikkelsen

Læs også Carsten Koch: Det var ikke Jens Kramer, der sagde op

Læs også Jens Kramer Mikkelsen stopper i By & Havn

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder