Estate Media –

Nyheder – Danmark

Carsten Koch.
Carsten Koch

Carsten Koch: Det var ikke Jens Kramer, der sagde op

Samtidig med han roser ham til skyerne, så oplyser bestyrelsesformand i By & Havn, Carsten Koch nu, at det var ikke adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen, der sagde op. 72-årige Carsten Koch forudså en alderspukkel og ville have yngre kræfter ind i ledelsen.

Kamilla Sevel

onsdag 18. april 2018 7:39

– Jens Kramer Mikkelsen og jeg har talt meget om hans fratrædelse, og vi har fundet en løsning, som vi begge er meget tilfredse med. Han er jo fortsat meget engageret i det, han laver, og jeg vil forvente, at han har rigtig gode muligheder for at starte et nyt liv op, og det er han også optaget af at komme videre med, siger bestyrelsesformand i By & Havn, Carsten Koch.

Tirsdag meddelte By & Havn, at der var indgået en aftale med Jens Kramer Mikkelsen, der har været adm. direktør i først Ørestadsselskabet og siden By & Havn siden 2004, hvor han kom næsten lige fra at have været overborgmester i København i 16 år.

– Nogle ville måske have sværere ved at komme videre med en ny karriere end Jens, som jeg oplever som fuld af fortrøstning og interesseret i at få en ny karriere. Jens Kramer Mikkelsen er hverken sur eller bitter, og det afspejler det nok også meget godt, at han bliver nogle måneder endnu, til vi har fundet en afløser, siger Carsten Koch.

Carsten Koch henviser til et mantra fra “nabobygningen” på Toldboden, nemlig Mærsk Mckinney-Møllers ord om, at man bør sikre rettidig omhu.

– Både Jens Kramer og salgs- og udviklingsdirektør Michael Soetmann vil med deres alder kunne sige op med kort varsel. Jeg stopper også ved udgangen af næste år, og jeg vil gerne kunne sikre mig, at jeg afleverer en fremtidssikret organisation, siger Carsten Koch.

Jens Kramer Mikkelsen er 66, Michael Soetmann 63 og Karsten Koch er 72 år. Nu går processen så i gang med at finde en ny direktør.

– Det skal være en, der har tre vigtige kvalifikationer. For det første skal han kunne lede og begejstre de ansatte, som Jens Kramer Mikkelsen har gjort på forbilledlig vis. Dernæst skal man være hjemmevant i det politiske miljø og kunne gebærde sig der, og endelig skal man have indsigt i ejendomsmarkedet, siger Carsten Koch.

Men hvad er vigtigst?

– Alle tre kvalifikationer er fantastisk vigtige. Men hvis den pågældende ikke kan begejstre de ansatte, så er det svært at få organisationen til fungere, som den har gjort. Jeg har meget stor beundring for Jens Kramer Mikkelsens evner på det område, siger Carsten Koch og fortsætter:

– Jeg lægger ikke skjul på, at det ikke nødvendigvis er let at finde den person, der rummer alle de kvalifikationer, men nu får vi se.

Læs også Jens Kramer Mikkelsen stopper i By & Havn

 

( Besøgt 2.199 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Sygehus Nord i Aalborg til salg for minimum 200 millioner kr.

Aalborg, Erhvervsmæglere / tirsdag 27. oktober 2020

10 nye partnere i Lundgaard & Tranberg

Arkitektfirmaer, Virksomheder og mennesker / tirsdag 27. oktober 2020

Udenlandske investorer køber ejendom for knap 200 millioner kr.

Pluss, Investering, Transaktioner / mandag 26. oktober 2020

Britiske M7 finder lejer til 14.000 kvm lager ved København

Industri og logistik, Udlejning / mandag 26. oktober 2020

Ejendomsfamilier tjener over 80 millioner kr. på fem år

Pluss, Regnskab og resultater, Investering / mandag 26. oktober 2020

Olav de Linde med første bygge- og udlejningsprojekt i Odense

Bolig, Byggeri, Investering, Odense / mandag 26. oktober 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 27. oktober kl. 09:00

Investering i fremtidens almene boliger

- grønne renoveringer for milliarder i den blandede by

Tirsdag den 3. november kl. 09:00

Boliglejeret

- de væsentlige og grundlæggende principperEstate Podcast

Seneste nyheder