Mads Tiedt, Deas.
Mads Tiedt, Deas.

Mads Tiedt til Deas

Mads Tiedt er ny leasing manager i ejendomsforvaltningsselskabet Deas. Han kommer fra en position som nordic retail director hos Pandora og leasing manager hos Steen & Strøm.

Som leasing manager bliver Mads Tiedt ansvarlig for udlejningen i en række af shoppingcentrene i Deas’ portefølje på 17 centre fordelt over hele landet.

Han vil indgå i et stærkt team, hvor DEAS’ kompetencer inden for erhvervsudlejning og udlejning af lejemål i shoppingcentre er tæt knyttet sammen. Udlejningsteamet består af i alt 16 medarbejdere.

– Vi tilbyder vores kunder en effektiv udlejning samt professionel og proaktiv sparring inden for udlejning af kontor-, butiks- og lagerlejemål. Og vi er glade for at byde Mads om bord. Han vil uden tvivl bidrage med sin brede erfaring og kendskab til branchen, siger udlejningschef Annett Norén Beckert, der er ansvarlig for erhvervsudlejning i Deas.

Læs også Deas glæder sig over store planer for området omkring City 2

Læs også Deas henter ny udlejningschef

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder