Strædet i Køge ejet af Citycon er nu færdigudviklet.
Strædet i Køge ejet af Citycon er nu færdigudviklet.

Fakta og Irma åbner nye butikker i Køge

Den 14. juni åbner Irma og Fakta i Køge og dermed er det nye handelsstrøg en realitet i den stærkt ekspanderende by syd for København.

– Strædets beliggenhed ved siden af et knudepunkt for transport er helt optimal for et handelsstrøg. Vi er meget tilfredse med den varierede sammensætning af butikker, cafeer og restauranter i Strædet. Det sikrer det nødvendige kundeflow og gør strædet til den nye centrale handelsnerve i byen, siger Commercial Manager Jacob Bannor, Citycon, som ejer Strædet, mens projektudviklingsselskabet Køge Kyst har stået for udviklingen af Stationsbroen og Stationstorvet. Sammen har de skabt et helt nyt byrum i Køge.

Seks nye butikker åbner
Supermarkederne har fået 1.865 kvm. med topmoderne indretning. Irma er en af de forretninger, der flytter fra anden beliggenhed i Køge og ind i Strædet.

– Vi kommer fra en lidt slidt butik, og glæder os til at flytte ind i lækre og moderne lokaler. Vores nye beliggenhed er lige i frontlinjen ud til stationen med mange strøgkunder. For at tilgodese denne kundegruppe, har vi ved indgangen placeret en afdeling med mad og drikke til farten, siger Nicklas Enevoldsen, butikschef i Irma, Køge, om de ændringer flytningen til Strædet medfører.

Foruden Irma og Fakta åbner fire andre forretninger i Strædet den 14. juni: Imerco Home har Imercos vanlige sortiment men også nye trendy varer indenfor boligtilbehør, blandt andet småmøbler, plakater og tekstiler. Computerhjælp tilbyder private hjælp til IT. Smoke It er specialiseret i et stort udvalg af e-cigaretter og tilbehør. Køge Apotek åbner sin anden afdeling tæt ved Køge Station og alle dagligvarebutikkerne.

-Når de sidste forretninger åbner, er butiksudbuddet fuldendt, og man kan her i Strædet købe alt, hvad man har brug for i sin dagligdag, siger Jacob Bannor fra Citycon.

 

Strædet i Køge ejet af Citycon.
Strædet i Køge ejet af Citycon.

Strædet ligger ved Køges knudepunkt tæt ved stationen. Det er en indkøbsgade, som huser en bred vifte af butikker, caféer og restauranter, der passer til dagliglivets behov. Strædet er åbnet i 2017 og har et bruttoområde på ca. 19.000 kvm. til udlejning fordelt på 38 butikker. Ankerlejerne er Irma, Fakta, H & M og Nordisk Films Biograf. Strædet fuldender Køge centrums miljø med gågader og er godt integreret med Stationsbroen, Stationstorvet, det renoverede rådhus og andre kommunale tjenester.

Citycon er et af de førende nordiske indkøbscenterselskaber, der ejer, udvikler og administrerer 49 shoppingcentre og 2 andre butiksejendomme i de nordiske og baltiske lande. Citycon er markedsleder i Finland og Estland, er en af de førende på markedet i Norge og Sverige og har også etableret sig i Danmark, hvor de ejer Albertslund Centrum og Strædet i Køge. Værdien af de ejendomme, Citycon administrerer, udgør cirka 5 milliarder EUR, og virksomhedens markedsværdi er på omkring 2 milliarder EUR. Flere end 200 millioner besøger hvert år Citycons butikscentre.

Læs også Citycon overtager Strædet i Køge fra TK Development

Læs også Citycon har succes i Køge: 95 procent er udlejet i Strædet

Læs også Flaskehalsproblem medvirkende til Casa Nord-salg af 5.780 kvm. boligprojekt i Køge





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder