Estate Media –

Nyheder – Danmark

(Foto: Martin Håkan, Coverganda)

Citycon overtager Strædet i Køge fra TK Development

I maj kunne Citycon melde om 95 procent udlejet i Strædet i Køge, og tre måneder efter åbningen overdrager TK Development projektet til Citycon, der allerede betegner den første tid som en stor succes.

Martin Burlund

torsdag 21. december 2017 10:09

Selvom entreprenøren Brdr. Pedersen gik konkurs kort før åbningen af Strædet i Køge, har det ikke haft den store betydning for projektet med de 30 butikker og restauranter, der åbnede i september – et par uger senere end planlagt.

De foreløbige erfaringer hos butik- og restaurantejere på den nye shoppinggade Strædet i Køge har været positive. Nu overtager Citycon ejerskabet af Strædet fra TK Development, der har stået for byggeriet.

– Vi glæder os meget til at overtage Strædet. Vi oplever allerede en stor tilfredshed hos mange af de lejere, der driver forretning i Strædet. Rigtig mange er blevet mødt af stor interesse fra køgeborgerne, siger Jacob Bannor, Commercial Manager i Citycon.

– Citycon er en langsigtet og aktiv ejer med stor erfaring inden for ejendomme til detailhandel. Vores ambition er sammen med lejerne at skabe et brand, der er stærkere og mere meningsfuldt end “bare et indkøbscenter”: Et mødested som er en naturlig og livlig del af Køge til gavn for hele byen. Og de første måneder viser, at Strædet vil blive netop det, siger han.

En af de restauranter, der har oplevet interesse fra starten, er Bone’s.

– Interessen har været overvældende. Både da vi selv slog dørene op i april, men også efter resten af Strædet er åbnet. Åbningen af Strædet har givet et boost af liv til området, som vi tydeligt kan mærke på omsætningen. Ikke bare fredag og lørdag, som altid er fuldt booket, men også i hverdagene og til frokost. For os er der ingen tvivl om, at Strædet har trukket endnu flere folk til Køge, siger franchisetager Jonas Borup fra Restaurant Bone’s.

Hos modebutikken My Apartment er oplevelsen af den første tid i Strædet også positiv.

– Når man åbner en ny butik, er man jo altid nervøs. Kommer der nu nogen mennesker? Men reaktionen fra folk i Køge har været rigtig positiv. Åbningsdagene i Strædet var imponerende – her var proppet med mennesker. Men hverdagen siden har også været god, og vi ser generelt et stort potentiale. Strædet som koncept fungerer rigtig godt, fordi det hænger så godt sammen med byen, samtidig med at det tilføjer noget nyt, siger butiksbestyrer i My Apartment Anja Lund.

Læs også: TK Development: Konkurs udsætter åbning af Køges nye handelsstrøg

Læs også: Citycon har succes i Køge: 95 procent udlejet i Strædet

Kommentarer

Seneste nyt

Transaktionsvolumen falder fra 30 til 19 milliarder kr. på halvt år

Investering, Transaktioner / torsdag 18. juli 2019

Svært at afsætte store lejligheder i København og Aarhus

Bolig / fredag 19. juli 2019

Internationale investorer går efter disse ejendomme i Danmark

Pluss, Investering, Transaktioner / torsdag 18. juli 2019

Colliers udvider vurderings- og rådgivningsteam til 30 mand

Erhvervsmæglere, Virksomheder og mennesker / torsdag 18. juli 2019

Google vil bygge mindst 15.000 boliger som led i byggeprojekt til 100 milliarder kr.

Pluss, Bolig, Investering / fredag 19. juli 2019

Estate Media Priserne: Fem kæmper om Projektprisen – giv din stemme

Estate Media Prisen / torsdag 18. juli 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Executive Assistant

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland