Petter Stordalen på Oslo Urban Arena 2017.

Dansk ambassade inviterer til match-making med norske bygherrer

Oslo by og omegn er i gang med en markant byudvikling og forventes at vokse med op til 30 procent frem mod 2030. Byen vokser og fortættes, og det stiller nye krav til infrastruktur, faciliteter og funktionalitet. Samtidig ønsker man at bidrage til den grønne omstilling og klimatilpasning – og det stiller krav til fremtidige løsninger. 

Nogle af områder, hvor Oslo prøver at markere sig, er inden for innovative løsninger, mobilitet, smart cities, bæredygtighed, smarte og grønne materialer, digitalisering, public places, future retail, infrastruktur, indretning og funktionalitet, samt future living and workplace. 

Oslo Urban Arena er en sammenslutning af arkitekter, planlæggere, udviklere og urbanister, som siden 2014 har arrangeret en årlig konference i Oslo – i 2017 deltog over 700 erhvervsfolk. Konferencen arrangeres af Estate Media Norge i samarbejde med investeringsfremmeorganisationen Oslo Metropolitan Area.

På informationsmødet den 11. juni deltager daglig leder af Oslo Urban Arena Erling Fossen, som vil introducere konferencen og nærmere beskrive de 10 norske udviklere og deres behov.  Her får deltagerne på Oslo Urban Arena mulighed for at pitche en virksomhed og tjenester overfor udviklerne gennem 1-t-1- møder. 

Udviklerne efterspørger innovative løsninger til deres projekter – måske du kan gøre en forskel? 

Infomødet gennemføres i samarbejde med Oslo Urban Arena, Københavns Kommune, ambassaden i Oslo og Bloxhub.

Tilmeld din virksomhed eksportrådgiver Henrik Visby, henvis@um.dk på tlf. +47 41 52 90 38, som også svarer på eventuelle spørgsmål. 

Program d. 11. juni 2018
08.45: Ankomst og kaffe09.00: Velkommen v. Helle Stendorff, Bloxhub og ambassaden 09.15:

Oplæg ved Lykke Leonardsen, Københavns Kommune

 

09.40:

Oplæg ved Erling Fossen, Oslo Urban Arena

10.00:

Pause

10.20:

Oplæg ved Tine Hylleberg og Henrik Visby, ambassaden i Oslo

10.50:

Spørgsmål og afrunding

11.00:

Sandwich og netværk

11.45:

Tak for i dag!

Læs også Petter Stordalen: Vi kommer til at skabe et nyt Nyhavn på Postgrunden





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder