Ejendommen på Nørrebrogade 24A i Vejle. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Lokal investor køber C.F. Møllers gamle tegnestue i Vejle

En lokal investor har købt C.F. Møller Architects’ gamle tegnestue på Nørrebrogade 24A i Vejle.

Det sker efter flere års forgæves forsøg, men i løbet af 14 dage er det lykkedes EDC Erhverv Poul Erik Bech-afdelingerne i Vejle og Aarhus at sælge ejendommen på 1.375 kvm til 9,575 millioner kr.

C.F. Møller købte ejendommen i 2003 og indrettede den herefter til egen tegnestue. I 2009 fraflyttede arkitektvirksomheden ejendommen og samlede sine aktiviteter i hovedkontoret i Aarhus. Efter at have forsøgt at sælge ejendommen gennem en anden mægler i nogle år indgik C.F. Møller et længerevarende samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech, hvor ejendommen først blev udlejet til 2 forskellige lejere gennem finanskrisen og nu i foråret, hvor markedet igen var gunstigt til et salg, blev der indledt en salgsproces.

Ejendommen, som oprindelig var anvendt til Gorrissens Forklæde- og Kittelfabrik, blev solgt til den udbudte pris, og de 2 nuværende lejere fortsætter med at have sæde i den liebhaveragtige ejendom.

Læs også Freja sælger ejendomme på Købmagergade til amerikansk fond for 845 millioner kr.

Læs også PFA sælger erhvervsejendomme for 2 milliarder kr. til Bankinvest

Læs om andre transaktioner her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder