MTH Group består foruden MT Højgaard af Enemærke & Petersen, Ajos, Lindpro og Scandi Byg samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. Foto: MTH Group

Presset MT Højgaard afskediger 2 koncerndirektører

MTH Group vinker farvel til koncerndirektørerne Arne Becker og Jesper Nordby, der forlader entreprenørkoncernen pr. dags dato. Det betyder, at Arne Becker og Jesper Nordby samtidigt udtræder af koncernledelsen, oplyser MTH Group, der blandt andet består af virksomhederne MT Højgaard og Scandi Byg.

– Vi er i en situation, hvor MT Højgaards konkurrencekraft skal styrkes yderligere, så vi vinder endnu flere ordrer og hæver indtjeningen med udgangspunkt i programmet ”Fokus 2018”. Ændringen i koncernledelsen sker med det formål at tilpasse ledelsen til denne situation og samtidig positionere os bedst muligt til at skabe de påkrævede resultater og udvikle MT Højgaard med den fornødne hastighed, forklarer adm. koncerndirektør Torben Biilmann.

Han siger, at tilpasningen af koncernledelsen ikke ændrer koncernens fokus på digitalisering, tidlig involvering og et tættere samarbejde mellem byggeriets parter for i sidste ende at løfte koncernens lønsomhed fra og med 2. halvår af 2018.

Koncernledelsen i MTH Group består fremover af adm. koncerndirektør Torben Biilmann, CFO Egil Mølsted Madsen, koncerndirektør Jørgen Nicolajsen og koncerndirektør Helle Bro Krogen.

Fastholder 2018-forventninger
Som Estate Media skrev for få dage siden, har MT Højgaard stadig meget svært ved at tjene penge. 1. kvartal medførte tilbagegang i omsætning såvel som resultat. Det har betydet, at ejerne netop har indskudt 150 millioner kr. for at supplere likviditeten efter tabene i årets 1. kvartal.

Efter afskeden med koncerndirektørerne Arne Becker og Jesper Nordby fastholder MTH Group forventningerne til 2018 om en omsætning på omkring 6,8 milliarder kr. med et overskud på primær drift i niveauet 140-180 millioner kr. svarende til cirka 2,2-2,6 procent i overskud.

Læs også MT Højgaard-ejere indskyder 150 millioner kr. efter nyt underskud

Læs også MT Højgaard-ledet team skal renovere og udvide Gellerup-område (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder