Med stigende pres på arbejdskraften og dermed på hurtige resultater i søgningen efter medarbejdere er det ikke blevet mindre vigtigt at have en række fælles etiske retningslinjer i rekrutteringsbranchen. Derfor har Amalie Search & Selection været med til at starte brancheorganisationen Search Danmark. Fra højre: Torben Rønsov, Anders Piper og Michael Wallin

Hård kamp om de gode hoveder

– Det er en jungle.

Sådan er der mange, der oplever det, når man som virksomhed står i en – ofte presset – situation, hvor man skal bruge nye ledende medarbejdere og prøver at finde en rekrutteringsvirksomhed, der kan hjælpe en.

I bygge- og ejendomsbranchen er der lige nu begyndende flaskehalse inden for flere områder. Det gælder for eksempel projektudviklere, projektchefer og asset managers. Derfor er der også et stigende behov for rekruttering, og for at øge etikken i branchen har Dansk Erhverv nu dannet en brancheforening.

– Der er ikke nogen tvivl om, at der er flaskehalse i markedet i øjeblikket. De er synlige på flere måder. Det er vanskeligt at flytte folk, så der er pres på både lønninger og på de visioner, man som selskab kan tilbyde en ny medarbejder at være en del af. Vi oplever klart, at det er udfordrende at skaffe gode seniormedarbejdere, der både har kompetencer og erfaring, siger Robert Neble Larsen, der er bestyrelsesmedlem i KP Huse og netop har gennemført en række ansættelser.

KP Huse er blandt andet i opstart med en række udviklingsprojekter i det nordsjællandske med særlig fokus på Helsingør og Espergærde samt Dronningmølle.

Læs hele historien (som begynder på side 24) i det nye Estate Magasin nr. 2, som du kan downloade her som pdf-fil





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder