Rømersvej 3 i det vestlige Odense, hvor den katolske privatskole Sct. Albani Skole flytter ind efter sommerferien

Privatskole i Odense skal laves om til 1.600 kvm boliger

Home Erhverv Fyn har stået bag formidlingen af en lidt utraditionel handel, hvor den katolske privatskole Sct. Albani Skole efter sommerferien flytter til en anden lokation i Odense-bydelen Bolbro. Det sker for at få mere plads i en bygning, der tidligere har huset Odense Socialpædagogiske Seminarium, siger ejendomsmægler Rasmus Renner fra Home Erhverv Fyn.

– Handlen har været lidt usædvanlig, fordi der er tale om en slags byttehandel, som har taget lidt længere tid, da den først skulle forbi Odense Kommune, fordi skolen ikke må ligge inde med bygninger, den ikke bruger, forklarer han.

Den nye ejer af Sct. Albani Skoles nu tidligere ejendomme på Adelgade 3 og Albanigade 9 har mulighed for at ombygge til cirka 1.600 kvm boliger.

Udover Sct. Albani Skole flytter Musikalsk Børnehave med til bygningerne på Rømersvej 3 i det vestlige Odense, hvor skolen får en bygning på cirka 4.000 kvm.

Priserne ønsker parterne ikke at oplyse.

Læs også PKA og A. Enggaard bygger 300 nye boliger med højhuse i Odense

Læs også Første spadestik taget til 140.000 kvm. ny bydel i Odense





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder