Martin Vang Hansen, ny vicedirektør og finansdirektør hos ATP Ejendomme. Foto: Færchfonden

ATP Ejendomme henter vicedirektør fra Færchfonden til nyoprettet stilling

Adm. direktør i Færchfonden, Martin Vang Hansen, forlader den Holstebro-baserede fond for i stedet at rykke til København, hvor han skal være vicedirektør hos ATP Ejendomme, der er landets største ejendomsinvestor og forvalter 45 milliarder kr.

Vicedirektør-stillingen er en nyoprettet stilling, som skal styrke ledelsen efter flere års ekspansion.

– Jeg har altid opfattet ATP Ejendomme som et rigtigt spændende sted at komme til at arbejde. ATP Ejendomme arbejder på at gøre en kæmpe forskel for danskerne, både på afkastsiden, men også i forhold til at udvikle Danmark. Og det får jeg så lov til at være en del af nu, og det vil jeg supergerne, siger Martin Vang Hansen til Dagbladet Holstebro-Struer.

Martin Vang Hansen har i Unibank arbejdet sammen med både koncerndirektøren for ATP Ejendomme og formanden for ATP Ejendomme.

Martin Vang Hansen blev hentet til Nordvestjylland i oktober 2015 som den første direktør uden for Færch-familien og fik til opgave at øge fondens fokus på entreprenørskab, uddannelse og vækst i det nordvestjyske. En opgave, han i den grad er lykkedes med, siger fondens formand, Annemette Færch.

Til 1. maj forlader Martin Vang Hansen sin stilling hos Færchfonden, hvortil han kom i oktober 2015.

Læs også Danica, ATP og Ejendomsselskabet Norden vil udvikle 262.000 kvm i Høje-Taastrup

Læs også Ny direktør i Københavns Ejendomme er tidligere direktør i Høje-Taastrup Kommune





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder