Partner Kirstine Sand, Sadolin & Albæk, står i spidsen for den nye digitaliseringsstrategi på udlejningsområdet.
Partner Kirstine Sand, Sadolin & Albæk, står i spidsen for den nye digitaliseringsstrategi på udlejningsområdet.

Sadolin & Albæk lancerer ny hjemmeside til erhvervslejemål

Sadolin & Albæk har lanceret et nyt website – leje.sadolin-albaek.dk – med det ene formål at servicere københavnske virksomheder, der søger kontor- og butikslokaler.

– Udgangspunktet for vores website er et ønske om at understøtte lejernes behov. Lejerne skal nemt kunne finde frem til de lejemål, der matcher deres lokalebehov – og her skal de have relevant information og en indbydende præsentation, der giver grundlag for en fremvisning, siger Kirstine Sand, partner og direktør i Sadolin & Albæk Udlejning.

Kristine Sand forklarer, at der er tale om en opdatering af kodning, design og brugervenlighed.

– Samtidigt er det også vigtigt for os, at vores kunder – udlejerne – oplever, at vi i udlejningsbestræbelserne får det bedste frem i deres lokaler og her er præsentationen på vores website et vigtigt element, siger hun.

Sadolin & Albæk er også medejere af Ejendomstorvet, der samler lejemål fra flere mæglere, men Sadolin & Albæks engagement i Ejendomstorvet bliver ikke ændret med lanceringen af den nye hjemmeside. Den nye hjemmeside skal heller ikke ses som en konkurrent til Ejendomstorvet.

– Så længe at Ejendomstorvet er velfungerende og sender kunder videre til vores hjemmeside, så vil vi selvfølgelig bruge det, siger Kristine Sand.

Det nye website er en central del af Sadolin & Albæks digitaliseringsrejse, hvori også indgår opbygningen af en digitale lead tracker, der bl.a. sandsynliggør, hvilke virksomheder der kommer i markedet for flytning inden for et år.

Læs også: Colliers og Sadolin & Albæk: Stor konkurrence om investeringerne vil præge 2018





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder