Ordretilgang hos Casa steg 170 procent i 2017

Casa kan stolt præsentere et bragende regnskab for året der er gået. Selskabet har skabt et resultat på 94 millioner kr. ud af en omsætning på 1,6 milliarder kr., men de store tal skal man finde i virksomhedens ordretilgang i 2017, som tyder på, at selskabet ikke kommer til at mangle noget at lave i de næste par år.

– Markedet for både erhvervs- og boligbyggerier var i 2017 præget af vækst. Væksten er til dels drevet af institutionelle investorer, der i det nuværende lavrentemiljø søger stabile afkast fra investeringer i fast ejendom og derfor har forøget fokus på både erhvervs- og boligprojekter. CASA har i årets løb nydt godt af virksomhedens tætte relationer til både pensionskasser og fonde, med hvem vi i 2017 har indgået flere perspektivrige samarbejder om udviklingsprojekter, der rækker flere år frem.

Hele 3 milliarder kr. fik Casa ordrer på i 2017, og ordrebeholdningen er på 2,9 milliarder kr. Det er særligt det nye campusbyggeri i Horsens på 75.000 kvm, som Casa glæder sig over at notere i ordrebogen.

– Vi går ind i 2018 med en stor ordrebog i et marked, der forventes at fortsætte de positive takter. På den baggrund og som følge af en række strategiske tiltag, der fokuserer og styrker CASAs forretning, forventer vi, at væksten i omsætning og indtjening vil fortsætte i 2018, siger Ejvind Kolding.

Læs også: C.F. Møller vinder VIA University College i Horsens

Læs også: Casa fik rekordomsætning på 1,4 milliarder kr. i 2016





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder