(Foto: Casa)

Casa fik rekordomsætning på 1,4 milliarder kr. i 2016

Casa øgede i 2016 omsætningen til ca. kr. 1,4 mia. mod ca. kr. 1,1 mia. i 2015. Selskabet opnåede et resultat før skat på kr. 84 mio., fik en indtjeningsmargin på godt 6 pct.

– Vi har siden 2012 haft en gennemsnitlig årlig vækst på 47 pct. og er nu etableret blandt de største byggevirksomheder i Danmark. Vi har hovedsæde i Horsens, men mere end halvdelen af vores omsætning ligger i vores afdeling i København. Lige nu opfører vi mere end 100.000 kvm. boliger i Hovedstadsområdet, siger stifter og adm. direktør i Casa, Michael Mortensen.

Flere af Casas boligprojekter i København afspejler tendensen til at omdanne industrikvarterer og udvikle nye områder til boligkvarterer. Det gælder både i Københavns Nordhavn og på Strandlodsvej på Amager, hvor Casa selv har udviklet og opfører mere end 500 boliger. I Ørestaden bygger Casa udlejnings- og ejerboliger for både private og institutionelle investorer, og på de kunstige øer Engholmene på Enghave Brygge er Casa i fuld gang med opførelsen af boliger til flere hundrede beboere.

Som følge af omsætningsvæksten er Casas medarbejderstab i 2016 vokset med mere end 30 pct., og selskabet har i dag mere end 120 medarbejdere, der primært beskæftiger sig med projektudvikling og byggeledelse. Selve produktionen af selskabets byggerier sker via underentreprenører.

– Det er helt afgørende, at vi har dygtige folk til at lede og styre Casas mange projekter, og vi har stor fokus på rekruttering og udvikling af vores medarbejdere. De er vores største aktiv, og derfor blev alle Casas fastansatte i 2016 tilbudt medejerskab af virksomheden via et medarbejderaktieprogram. Jeg er enormt glad for, at mere end 2/3 valgte at tage imod tilbuddet, siger Michael Mortensen.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder