Ny lejer bruger kun 11 kvm. per medarbejder på Rådhuspladsen

Savill Investment Management har efter en opsigelse fra den tidligere lejer og en gennemgribende renovering fået mulighed for at genudleje den markante Absalons Gård på Rådhuspladsen. Seneste udlejning er til en analysevirksomhed, der kun kommer til at bruge 11 kvm. per medarbejder.

Sparekassen Vendsyssel har i forvejen lejet cirka 700 kvm på ejendommens fjerdesal. Herefter stod udlejer, ifølge Jan Dahl, Head of Lettings hos Nybolig Erhverv København, med en unik mulighed for, at gentænke anden- og tredjesalen som storrumskontorer med direkte udsigt til Rådhuspladsen.

– De knap 2300 kvm repræsenterede en enestående mulighed for, at etablere et topmoderne kontorlejemål med optimal arealudnyttelse og driftsøkonomi for lejer. Derfor havde vi også relativt hurtigt flere interesserede lejere på banen. Dog stod det tidligt klart for os hvem der var de rigtige at gå i yderligere dialog med omkring den specifikke indretning af lejemålet, siger han.

Den nye lejer, der indtil medarbejderne får nyheden ikke vil offentliggøres, forventer at flytte ind den 1. maj 2018, hvor det ved hjælp af effektiv space planning er lykkedes at indrette med plads til 105 medarbejdere på hver af de to etageplaner, svarende til et arealforbrug på blot 11 kvm pr. medarbejder.

Nybolig Erhverv København har udlejet over 12.000 kvm. kontorer i København i løbet af 2017, hvilket er et resultat af virksomhedens fornyede og øgede fokus på kontorudlejning – ikke blot i Hovedstadsområdet, men også i Indre By efter ansættelsen af Jan Dahl.

– Udlejningsarbejdet består for os i høj grad i, at skabe produktet i samråd med udlejer og herefter færdiggøre det i samråd med de kvalificerede lejere. Således identificerer og frembringer vi ikke blot et antal lejeemner, vi sikrer, at produktet målrettes de aktuelle behov, som lejere i markedet har. På den måde skaber vi stor merværdi for udlejer, siger Jan Dahl.

Læs også Absalons Gård solgt for 500 millioner kr.

Læs også Nybolig Erhverv ansætter ny udlejningsdirektør

Læs også Jacob Lund ny adm. direktør for Nybolig Erhverv København

Læs også: Deleøkonomisk tjeneste har lejet ledige mødelokaler ud for 1 million kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder