Jan Dahl (Foto: Nybolig Erhverv)

Nybolig Erhverv ansætter ny udlejningsdirektør

Hos Nybolig Erhverv København forventer man, at markedet for udlejning af erhvervsejendomme fortsat vil udvikle sig gunstigt over de kommende år.

Derfor har mægleren ansat den 35-årige erhvervsmægler Jan Dahl som ny leder af udlejningsgruppen, hvor han vil blive ansvarlig for udlejning af erhvervsejendomme, herunder kontor, lager/produktion og butik, som er et område, virksomheden har i sinde, at prioritere højt i 2017 og de efterfølgende år.

– Vi har store forventninger til udviklingen på markedet for erhvervsudlejningsejendomme, og den udvikling ønsker vi at spille en aktiv rolle i. Derfor er det helt centralt for os, at kunne tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere en specialiseret og dedikeret udlejningsafdeling, som via en unik kombination af viden, erfaring og eksekvering vil stille os særdeles stærkt på markedet, udtaler Mikkel Andersen, partner, MDE hos Nybolig Erhverv København.

Jan Dahl har igennem de seneste år arbejdet intensivt med udlejning af kontorejendomme i København for en række af de største ejendomsbesiddere – nationale såvel som internationale.

Ansættelsen af Jan markerer således en strategisk beslutning truffet af Nybolig Erhverv Københavns partnergruppe, om et fornyet fokus på udlejning, som desuden forventes at medføre yderligere ansættelser inden for den nærmeste fremtid.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder