Jeanett Vestergaard skal styre investorrelationer i Formueplejes nye ejendomsfonde

Formuepleje, der forvalter knapt 55 milliarder kr. for 11.000 investorer, lancerede i november deres første ejendomsfond på 125 millioner kr., som på kun tre uger blev fuldtegnet med 74 investorer. Målsætningen var 100 millioner kr.
Fuldtegningen betyder, at Formuepleje allerede i starten af det nye år vil lave en ny og større ejendomsfond. Imens er kapitalforvalteren i gang med at finde passende investeringer til den nye portefølje og ansætte folk med erfaring i ejendomsbranchen.
Således er Jeanett Vestergaard Mikkelsen ny senior formuerådgiver med ansvar for salg og investorrelationer for Formueplejes nye ejendomsfonde.
– Jeg glæder mig over, at vi nu kan tilbyde ejendomsfonde til private investorer, som derved får mulighed for at deltage i langsigtede ejendomsinvesteringer med de fordele som tidligere har været forbeholdt de professionelle aktører på markedet, siger Jeanett Vestergaard Mikkelsen.
Jeanett Vestergaard Mikkelsen kommer senest fra en stilling som asset manager for Coops ejendomme og vurderingschef hos EDC Erhverv.
Med 20 års erfaring fra ejendomsbranchen tilføres Formuepleje erfarne kompetencer inden for rådgivning omkring ejendomsinvestering.
Jeanett Vestergaard Mikkelsen var i 2004 med til at etablere den første ejendomsfond I Danmark hos Aberdeen til institutionelle investorer og har siden arbejdet med Asset Management både i Danmark og i Norden.




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder