Brunswick tilknytter ny partner

Mathias Kryspin Sørensen er på baggrund af sin indgående erfaring med transaktioner i tidligere ansættelser i bl.a. FIH Partners og EY Corporate Finance blevet tilknyttet som partner i Brunswick.

– Mathias’ ansættelse er en del af vores ambition om at bygge det bedste team inden for ejendomstransaktioner. Vi har i længere tid være på udkig efter en partner til vores danske aktiviteter. Vi er overbeviste om, at Mathias er den helt rigtige forstrækning af vores team med hans baggrund inden for real assets, herunder fast ejendom. Det har været vigtigt for os, at tilknytte en bred erfaringsbase, der ikke kun omfatter fast ejendom. Desuden kommer Mathias med
meget stærke anbefalinger fra sine tidligere klienter, siger Jacob Kjær, Partner & Head of Denmark.

Mathias har i hans karriere primært beskæftiget sig med transaktioner indenfor infrastruktur, energi og fast ejendom, herunder på større internationale transaktioner med bl.a. Copenhagen Infrastructure Partners, DONG Energy og Macquarie.

– Brunswick Real Estate har en unik position i markedet og en stærk track-record. Jeg ser frem til at blive en del af teamet både lokalt i Danmark og som en del af en nordisk organisation. Mit hovedfokus bliver at bidrage yderligere penetrering af det danske marked samt at sikre, at vi i stigende grad kapitaliserer på vores nordiske setup, siger Mathias Kryspin Sørensen, der tidligere har været folketingskandidat for Radikale Venstre.

Derudover har Mathias været involveret i en række større danske og nordiske ejendoms- og infrastrukturtransaktioner, som rådgiver for både offentlige og private kunder, herunder danske og internationale fonde samt pensionskasser. Han skal være en del af et hold med ambitioner om at være meget synlige på det nordiske marked for investerinsrådgivning.

– Vi oplever i stigende grad at markedet anerkender teamets kompetencer. Vi har nu et hold, der er stærkere end nogensinde, og vi er i stand til at håndtere større transaktionsvolumen end tidligere. Idet vi alene rådgiver om ejendomstransaktioner, har vi et snævert fokusområde, som vi forsøger at dække bredest muligt. Eksempelvis, har vi Søren Ulslev tilknyttet som Senior Adviser, der har stor erfaring inden for byggeri og investering, og vi har folk
ansat med erfaring fra finansbranchen i London og Asien. Mathias komplementer teamets kompetencer og understøtter vores ambition om at tage yderligere markedsandele inden for store og komplekse ejendomstransaktioner, siger Jacob Kjær.

Læs også: Ejendomsrådgiveren Brunswick Real Estate opruster i Norden

Læs også: By & Havn og PensionDanmark skal udvikle 178.000 etagemeter i Ørestad Fælled Kvarter





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder