Foto: Kristian Lützau.

Privatvillaer når rekordniveau

Flere enkeltstående privatboliger er i øjeblikket i markedet til så høje priser, at der er tale om langt mere end en gennemsnitlig udlejningsejendom i provinsen. Peter Warnøe, der primært har investeret i en række IT-virksomheder har netop solgt sin villa til tidligere Radiometer-ejer Johan Schrøder for 65 millioner kr.

Ejendommen blev solgt i august af ejendomsmægler Kristian Lützau, og handlen er netop blevet tinglyst. Ejendommen ligger på  Taarbæk Strandvej i Klampenborg og er dermed solgt til en højere faktuel pris end to tidligere handlede ejendomme i Hellerup til henholdsvis 37,8 og 37 millioner kr. Samtidig viser salget af ejendommen, der dermed er den 4. dyreste privatbolig, handlet i Danmark ifølge Boliga, at Strandvejen nord for København fortsat indbringer ikke bare de højeste kvm. priser men også de højeste priser for enkeltejendomme.

Ejendommen på Taarbæk Strandvej ligger på en 2.251 kvm. stor grund og blev senest handlet i 2006 for 35 millioner kr. Villaen har været til salg siden 2011 og er handlet med et afslag i udbudsprisen på 12,9 millioner kr. ifølge Boliga.

Efter salget er den højst prisede privatvilla i Danmark nu en ejendom på Vedbæk Strandvej til knap 110.000 kr. per kvm. og en lejlighed i det indre København til godt 140.000 kr. per kvm. viser Boligas seneste opgørelse.

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder