RED mander op efter at have fået Cushman-brandet

I forlængelse af den globale fusion mellem DTZ og Cushman & Wakefield, hvor RED Property Advisers blev udvalgt til at fortsætte som eneste fremtidige Cushman & Wakefield samarbejdspartner i Danmark, har RED oplevet en markant øget kundetilgang og har derfor valgt at øge kapaciteten især inden for tenant representation, hvor virksomheden rådgiver såvel danske som udenlandske virksomheder.

Derfor er Marie Helms indtrådt som associeret partner og vil primært beskæftige sig med at bistå REDs danske og udenlandske klienter inden for alle aspekter vedrørende tenant representation. Marie Helms er 39 år og uddannet ejendomsmægler og valuar, MDE, MRICS og har en mangeårig og alsidig erfaring inden for erhvervsejendomsbranchen dels fra Sadolin & Albæk, og dels fra en lignende stilling hos DTZ Egeskov & Lindquist (nu Newsec).

-Maries indsigt i Cushman & Wakefield’s globale organisation og erfaring med internationale klienter sikrer, at vi fortsat kan følge med efterspørgslen og også fremover kan levere rådgivning på et højt professionelt niveau til alle vores nationale og internationale kunder, siger managing partner i RED, Nicholas Thurø.

Frederik Falck.
Frederik Falck.

Som et led i RED Property Advisers generelle planer for den fortsatte udvidelse af virksomheden, har RED desuden ansat cand.merc.fir. Frederik Falck og cand.merc.fsm. Natalie Kieler Kvam i vurderings- og analyseafdelingen.

Frederik Falck er 26 år og bliver en fast del af den 7 mand store afdeling. Frederik beskæftiger sig med markedslejevurderinger, ejendomsvurderinger samt porteføljevurderinger, ligesom han er med til at løse analyse-og rådgivningsopgaver.

Natalie Kieler Kvam er ligeledes 26 år og vil indgå som en fast del af afdelingen pr. 15. september 2016. Nata

Natalie Kieler Kvam.
Natalie Kieler Kvam.

lie er fokuseret på markedslejevurderinger, ejendomsvurderinger, porteføljevurderinger samt øvrige analyse-og rådgivningsopgaver.

RED ser med ansættelserne af Marie Helms, Frederik Falck og Natalie Kieler Kvam frem til yderligere at styrke virksomheden, og dermed matche den stigende efterspørgsel på rådgivning fra både danske og udenlandske klienter.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder