(Foto: DSB)

Newsec Datea får tidligere DSB-topchef i bestyrelsen

Datea blev for nyligt opkøbt af Newsec og vil som Newsec Datea yderligere styrke sin position inden for Property Asset Management på det danske marked. Ved at være en del af Newsec har Newsec Datea adgang til internationale kunder og mulighed for at dele best practises på tværs af grænser.

Jesper T. Lok har lokal markedsindsigt og en dyb forståelse for serviceindustrien, hvilket vil bidrage til yderligere at udvikle forretningen.

– Vi glæder os over at byde Jesper velkommen i bestyrelsen. Vi er overbevist om, at han vil bidrage til at føre Newsec Datea videre ad den vej, vi allerede er trådt ind på for at blive den foretrukne virksomhed for kunder, der søger full service-løsninger. Jesper kommer med en meget relevant baggrund og har en imponerende erfaring med at lede komplekse forandringsprocesser, siger Björn Lindeborg, Head of Newsec Property Asset Management.

Læs også: Deas henter ny direktør for foreninger hos Cobblestone

Læs også: CBRE henter profil til strategisk lejerrådgivning hos Cushman & Wakefield | RED





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder