Projektdirektør Ole Møller, Nærheden (tv) og divisionsdirektør Christina Jørgensen, MT Højgaard.

MT Højgaard udvikler 48 rækkehuse i Nærheden

Ole Møller, projektdirektør for Nærheden, og Christina Jørgensen, divisionsdirektør i MT Højgaard, har netop givet håndslag på, at MTH igangsætter byggeriet af Solrækkerne i Nærheden efter at have opnået præsalg på 48 ejerboliger i  Hedehusenes nye – og netop prisbelønnede – bydel.

– Vi kan konstatere, at interessen for at bo i Nærheden er stor. Lige nu er 80 procent af boligerne i etape 1 solgt eller reserveret, siger Christina Jørgensen.

Boligerne udbydes i både ét og to plan og spænder fra 83 til 113 kvm. Alle boligerne, deres haver og altaner er orienteret efter solen. Boligerne er desuden orienteret rundt om et fælles gaderum, som både er legeplads for børnene og mødested for de voksne.

Ejerboligerne er tegnet af arkitekterne Holscher Nordberg og baseret på Scandi Bygs modulboligkoncept. MTH har gode erfaringer med projektsalg af tilsvarende rækkehusbyggerier, senest med Kilehusene i Roskilde.

Projektdirektør Ole Møller er begejstret for samarbejdet med MTH-Projektudvikling:

– Vi har haft en god dialog med MTH, som hurtigt forstod ideen og visionen bag Nærheden. Skala, arkitektur, friarealer og fællesarealer stemmer overens med vores ønsker om at fremme fællesskabet og bylivet i Nærheden.

Divisionsdirektør Christina Jørgensen sætter pris på, at Nærheden har udført et grundigt forarbejde, og det er en af grundene til, at MT Højgaard har valgt at gå ind i området:

– Masterplanen er god og lægger op til en by, der håndterer både tæthed, arkitektur, institutioner, pladser, grønne rum og infrastruktur i en bæredygtig kontekst og fællesskabstanke, der kan skabe et rigtigt godt sted at bo.Desuden går Nærheden forrest med investeringer i fælles faciliteter som det nye springcenter og en flot ny infrastruktur, inden de første boliger er bygget. Og så ved vi jo, at med både Realdania og med Høje-Taastrup Kommune bag planerne, så bliver planen realiseret og ender ikke bare som en god idé.

Læs også Nærheden fik 2. plads i arkitekturkonkurrence på Mipim

Læs også 2E Bolig opfører 150 boliger i Nærheden





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder