Danica-ejendom i Virum har fået ny identitet og nye lejere

Novo Nordisk´ tidligere domicilejendom på Hummeltoftevej i Virum er et godt eksempel på, hvordan en kreativ modernisering kan give en lokalitet en helt ny identitet og kvalitet.

Ejendommen på Hummeltoftevej er bygget i 1986, men fremstår efter ombygningen som et moderne multibrugerhus med fælles digital-reception, fælles kantine, fitness center samt fælles møderum. Der er tale om gedigen dansk arkitektur, som også giver mulighed for at nyde frokosten i det fri om sommeren og man er på Sorgenfri Station på 2 minutter, da ejendommen ligger lige overfor stationen. Der er også gode P-forhold med adgang til nedkørsel til Lyngby Omfartsvej 50 m fra bygningen.

Det amerikanske medicinalfirma Bristol-Myers Squibb (BMS), er en af de nye lejere, der om kort tid flytter ind i lokalerne på Hummeltoftevej.

– Vi besigtigede lejemålet 3-4 gange i processen og havde hver gang følelsen af, at ejendommen havde den rigtige pladsfordeling og gode muligheder for vores organisations fremtid”, siger Country Manager for BMS i Danmark, Tom Garner.

– Som virksomhed har vi behov for at tiltrække innovative medarbejdere, og der bliver de gode fællesfaciliteter en del af de medarbejdergoder, der følger med at arbejde for os, siger Tom Garner videre.

Ejendommen er med ombygningen positioneret til at drage fordel af den positive udvikling i Lyngby-Taarbæk Videns- og Universitetsby. Lyngby-Taarbæk har store ambitioner om at gøre kommunen til en levende handels-, videns- og universitetsby.

Vidensby-initiativet har allerede betydet, at Lyngby-Taarbæk Kommune nu er med i den bedste del af landets mest erhvervsvenlige kommuner. I 2010 lå Lyngby-Taarbæk Kommune på en 59. plads, men i år er den rykket frem på en 17. plads i den samlede placering for erhvervsvenlige kommuner i landet.

Af andre nye lejere på Hummeltoftevej kan nævnes Tryghedsgruppen, Delegate, Mercuri International og Motion Picture Licensing Company.

Ejendommen på Hummeltoftevej er ejet at Danica Ejendomme og udlejes af Datea.  Ejendommen fremstår i dag som et top moderne multibrugerhus.

Danica Ejendomme og Datea har desuden udnyttet muligheden i de mange kvadratmeter på Hummeltoftevej til at åbne et 1.500 kvm. kontorhotel i sit Business Park-koncept, hvor man kan leje kontorer fra 25 kvm., hvor lejerne for en meget rimelig pris kan leje to arbejdspladser og samtidig drage fordel af de mange gode fælles faciliteter på ejendommen.

Estate Media afholder den 18. november ejendomsbranchens årlige københavnerbegivenhed ‘Bolig- og erhvervsmarkedet i København’.

Læs mere om konferencen og tilmelding her

Billede: Domicil-ejendommen på Hummeltoftevej, som den præsenterer sig i dag. Foto: Datea.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder