Estate Media –

Nyheder – Danmark

Torsdag den 24. august kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Odense

- projektudvikling og investering i Danmarks 3. største by

Torsdag den 31. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2017

- kan festen fortsætte?

Tirsdag den 12. september kl. 08:30

Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet

Investeringer og udvikling i Fredericia, Vejle og Kolding

Tirsdag den 19. september kl. 09:00

Privates samarbejde med offentlige og almene bygherrer

Tirsdag den 26. september kl. 09:00

Arealer og ejendomsdannelse

- udlægning og opmåling af bygningsarealer

Torsdag den 28. september kl. 09:00

HotCop 2017

- udvikling, drift og investeringer i hoteller i Danmark

Hoffmann præsterer 5,6 procent i afkast ovenpå 34 procents omsætningsvækst

Entreprenører, Byggeri / fredag 18. august 2017

Det sker sjældent i den danske entreprenørbranche, men entreprenørfirmaet Hoffmann har faktisk formået at vokse betydeligt i 1. halvår og samtidig øge afkastgraden fra 5 til 5,6 procent. Dermed går det også bedre i Hoffmann end i det norske moderselskab Veidekke.

Bygger fabrik for 3-cifret millionbeløb i Espergærde

Byggeri, Byudvikling, Industri og logistik / torsdag 17. august 2017

Tætningsvirksomheden Trelleborg Sealing Solutions investerer et tre-cifret millionbeløb i en ny 17.000 kvm. fabrik og et nyt produktionsanlæg på Mørdrupvej i Espergærde syd for Helsingør. RED Cushman & Wakefield har været mægler på sagen.

MT Højgaard håber på omsætning på 7,2 milliarder kr.i 2017

Entreprenører / torsdag 17. august 2017

I 2. kvartal 2017 steg omsætningen 20% til 1,9 mia. kr. fra 1,6 mia. kr. i samme periode sidste år. Driftsresultatet før særlige poster steg til [...]

Freja sætter yderligere 24 ejendomme til salg

Ejendom, Transaktioner / torsdag 17. august 2017

Kort efter det statsejede ejendomsselskab Freja Ejendomme fik en række ejendomme på superattraktive beliggenheder til salg har Freja offentliggjort, at selskabet sætter 24 ukurante ejendomme spændende over en redningsstation i Hvide Sande over en politibolig i Grønland til en tidligere restaurant i Hellebæk, til salg.

Overraskende afgørelse i MGO-sag lægger ansvaret på rådgiveren

Renovering, Jura / torsdag 17. august 2017

Den første dom i sagen om brugen af MgO-plader er afsagt. En 5-dommers voldgiftsret nedsat af Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed i den første, principielle sag om placering af ansvaret for brug af MgO-vindspærreplader resulterede i, at entreprenøren blev frifundet og rådgiveren dømt.

Gefion Group rejser 800 millioner kr. til den nye bydel Rødovre Port

Projektudvikling / onsdag 16. august 2017

Gefion Group har rejst kapital fra en række private og institutionelle investorer til køb af det store nybyggeriprojekt Rødovre Port. Finansieringen er formidlet af en af Nordens største  investeringsbanker, som Gefion Group samarbejder med. Samtidig har Gefion Group indgået aftale om at rejse byggefinansieringen. Den samlede finansiering til projektet udgør cirka 800 millioner kr.

Brancheguide

Kommende konferencer og seminarer

Erhvervs- og boligmarkedet i Odense

Torsdag den 24. august

Konferencen giver et overblik over mulighederne i Odense netop nu, går tæt på en række af de konkrete investeringsmuligheder og ser på [...]

Læs mere

Ejendomsdagene 2017

Torsdag den 31. august

31. august og 1. september 2017 kan Estate Media blænde op for Ejendomsdagene 2017 – en executive konference for ejendomsbranchen i [...]

Læs mere

Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet

Tirsdag den 12. september

På denne konference får du et overblik og indblik i erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet. Konferencen sætter fokus på det aktuelle marked [...]

Læs mere

PFA og Momentum+ bygger 10.200 kvm. hotel og boliger på Markedspladsen i Hillerød

Projektudvikling, NYHEDER DANMARK / onsdag 16. august 2017

Projektet på Markedspladsen i det centrale Hillerød vil give et samlet boligareal på 10.200 kvadratmeter. 5.000 kvm. skal indrettes som seniorboliger, der er en boligform, som PFA lige nu satser særligt på. Der forventes at blive bygget 50 boliger, mens 3.000 kvm. skal være hotel med cirka 100 værelser, der får Zleep Hotels som udbyder.

Se de nominerede: Årets kvindelige ejendomsforbillede

Estate Media Prisen / torsdag 17. august 2017

Den 31. august uddeles Estate Media Priserne. Se her hvem der er nomineret i kategorien Årsprisen og skynd dig ind og stem. Afstemningen lukker den 20. august og kun få stemmer adskiller lige nu flere af de nominerede.

6 arkitektfirmaer vinder rammeaftale til 150 millioner kr.

Arkitektfirmaer, Renovering, Konkurrencer / torsdag 17. august 2017

6 arkitektfirmaer har underskrevet en toårig rammeaftale om arkitekt- og ingeniørrådgivning med Boligselskabet Sjælland i Roskilde med et samlet rammebeløb på 150 millioner kr.

Boligprojekt til 275 millioner kr.: Gefion Group køber politistation i St. Kongensgade

Projektudvikling, Transaktioner / onsdag 16. august 2017

Gefion Group har købt 2 ejendomme i St. Kongensgade i centrum af København af Ejendomsselskabet Norden og vil udvikle 95 boliger i et samlet projekt på cirka 5.000 kvm.

Nybolig Erhverv henter ung erhvervschef fra Home København

Virksomheder og mennesker / onsdag 16. august 2017

Det vakte opsigt, da den dengang 23-årige Rasmus Eilertsen i 2014 blev ny erhvervschef i Home København. Nu skifter han til en stilling som erhvervsmægler i Nybolig Erhverv København, der udvider med 5 nye medarbejdere.

Rambøll åbner egen arkitektafdeling i Aalborg

Virksomheder og mennesker / tirsdag 15. august 2017

Branchekonsolideringen fortsætter: Med den nye afdeling i Aalborg har Rambøll nu arkitekter tilstede i landets tre største byer og er dermed godt i gang med at nedbryde de traditionelle brancheskel. Afdelingen er endnu et skridt på vejen mod at indfri Rambølls ambition om at være førende rådgiver inden for integreret arkitektur- og ingeniørdesign.

Flemming Eismark bliver ny projektchef i Stensdal Group

Virksomheder og mennesker / tirsdag 15. august 2017

Stensdal Group ansætter Flemming Eismark som ny projektchef. Han er blandt andet kendt fra KAB, hvor han senest har været projektchef og ikke mindst fra tiden i By & Havn, Landic og Allerød Kommune.

Her er de nominerede til Transaktionsprisen

Estate Media Prisen / tirsdag 15. august 2017

Afstemningen om hvem der skal have Årets Estate Media priser er i fuld gang. Kategorien Transaktionsprisen ligner ikke nogen anden pris i Danmark, men gives til en transaktion, der har været skelsættende enten i sig selv eller for markedsudviklingen. Her kan du se de nominerede til prisen. Der er stadig mulighed for at stemme, og i flere kategorier er løbet meget tæt, så skynd dig at stemme, hvis du ikke allerede har gjort det - sidste frist er 20. august.

Ny kapitalforvalter skal forvalte 5479 milliarder kr. efter fusion

Internationalt, Investering / tirsdag 15. august 2017

Den nye kapitalforvalter Standard Life Aberdeen kommer til at have 670 milliarder pund under frakken efter en fusion af Standard Life og Aberdeen Asset Management. Det betyder, at selskabet bliver Europas andenstørste kapitalforvalter.

TK Development henter stærke profiler til bestyrelsen på ekstraordinær generalforsamling

Virksomheder og mennesker / tirsdag 15. august 2017

Anne Skovbro, der er filantropidirektør hos Realdania og Michael Bruhn, der er direktør i PFA Ejendomme stiller op til bestyrelsen i TK Development på en ekstraordinær generalforsamling.

Calum opfører 500 boliger i Lindholm for 450 millioner kr.

Aalborg, Byggeri / tirsdag 15. august 2017

Ejendomsudviklingsfirmaet Calum opfører i alt 21.500 kvm på Lindholm Brygge i Nørresundby nord for Aalborg.

LEA Ejendomspartner ansætter Troels Riis Poulsen som direktør

Virksomheder og mennesker / tirsdag 15. august 2017

Danmarks 6. største ejendomsadministrationsselskab, LEA Ejendomspartner, har fået ny direktør. Troels Riis Poulsen kommer fra en stilling som administrationschef i Boligselskabet Sjælland.

Helsingør vil ændre kommuneplan for at give plads til udviklingsområde med 400 boliger

Projektudvikling / mandag 14. august 2017

Teknik-, Miljø- og Klimaudvalget i Helsingør Kommune skal i morgen behandle et forslag om at ændre Kommuneplanen, så der kan bygges 400 boliger i Espergærde. Der kan opføres op til 52.000 kvm. i området samlet og udnyttes rammen maksimalt til boliger, vil den gennemsnitlige boligstørrelse være på 130 kvm. C.F.P. Ejendomme er udvikler.

Her er de nominerede til Årets Projekt

Estate Media Prisen / mandag 14. august 2017

Afstemningen om hvem der skal have Årets Estate Media priser er i fuld gang. Næsten 2.000 har allerede stemt og i flere kategorier er afgørelsen meget tæt. Her kan du se de nominerede til den ene af de 5 priser Årets Projekt. Vi præsenterer de øvrige kategorier i de kommende dage.

Colliers International ansætter Søren Jensen i Vejle

Virksomheder og mennesker / mandag 14. august 2017

Colliers International har, som led i deres vækststrategi og for at imødekomme en stigende efterspørgsel på rådgivningsservices, ansat Søren Jensen.

BL vil ikke have lån til almene boliger under staten

Økonomi / mandag 14. august 2017

En overdragelse af lån til almene boliger fra realkreditsektoren til staten er ikke nogen god løsning, mener BL - Danmarks Almene Boliger

C.F. Møller henter bæredygtighedschef hos Arkitema

Virksomheder og mennesker / mandag 14. august 2017

C.F. Møller Architects opruster på bæredygtighed og ansætter Rob Marsh i en nyoprettet stilling som Head of Sustainability.

TK Development: Konkurs udsætter åbning af Køges nye handelsstrøg

Byudvikling, Retail / mandag 14. august 2017

TK Development er allerede i gang med at undersøge, hvordan de tabte brikker hurtigst muligt kan samles op og sættes sammen, så Køges nye handelsstrøg, Strædet, kan blive færdigbygget.

Flere nyheder