Estate Media –

Nyheder – Danmark

Tirsdag den 21. november kl. 13:30

Moms og skat

- update mod 2018

Onsdag den 22. november kl. 12:30

BR18

- nye krav i byggeloven

Torsdag den 23. november kl. 09:00

Intelligente ejendomme

- muligheder, udvikling og værditilvækst

Tirsdag den 28. november kl. 09:00

Erhvervslejeloven

- update mod 2018

Torsdag den 30. november kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i København mod 2018

- udviklingsområder og nye projektmuligheder

Tirsdag den 5. december kl. 09:00

LinkedIn

- skab synlighed og resultater på LinkedIn

Nettotilflytning til København matcher ikke det store antal projektboliger

Analyse / tirsdag 21. november 2017

Aarhus og Aalborg topper listen over kommuner med størst nettotilflytning i perioden 2014 til 2017. Tal fra Boligsiden.dk viser samtidig, at antallet af nyopførte projektboliger følger med udviklingen i disse byer, mens at København har langt flere projektboliger end nettotilflyttere.

Innovater valgt til at udvikle 20.000 kvm butikscenter i Næstved

Retail / tirsdag 21. november 2017

Næstved Kommune har valgt ejendomsudviklingsfirmaet Innovater til at udvikle og opføre et såkaldt boxbutikområde på ca. 20.000 kvm på Køgevej i forlængelse af Næstved Megacenter.

ATP Ejendomme investerer 6,9 milliarder kr. i Danicas 16 indkøbscentre

NYHEDER DANMARK, Retail / mandag 20. november 2017

ATP Ejendomme bliver med en investering på 6,9 milliarder kr. partner med Danica i en række storcentre, deriblandt på Frederiksberg og i Lyngby. Butikscentrene skal omdannes til oplevelsescentre, skriver Berlingske.

Newsec Datea får tidligere DSB-topchef i bestyrelsen

Virksomheder og mennesker / mandag 20. november 2017

Newsec Datea styrker sin bestyrelse med Jesper T. Lok, der er tidligere adm. direktør i DSB. Han har også over 20 års erfaring fra A.P. Møller – Mærsk Gruppen og er i dag CEO for Alliance+.

CapMan køber 340 lejligheder af Domis i Aarhus-forstaden Risskov

Aarhus, Bolig / mandag 20. november 2017

Domis er i gang med at udvikle 125.000 kvm bolig i Risskov. CapMan har købt 340 nyopførte lejligheder fordelt på 21.600 kvm.

Bonava lukker salg i Glostrup efter salg af 24 udlejningsboliger til privat investor

Investering / mandag 20. november 2017

Bare seks måneder efter købet af Egeparken i Glostrup har Bonava solgt halvdelen af de projekterede lejligheder fra. Resten af Egehusene forventes at blive solgt til private.

Brancheguide

Kommende konferencer og seminarer

Moms og skat

Tirsdag den 21. november 2017

Moms og skattemæssige forhold kan ofte være af afgørende betydning i forbindelse med investering i fast ejendom. Både i forhold til indledende [...]

Læs mere

Offentlige ejendomme

Fredag den 1. december

På konferencen ser vi på, hvordan ejendomme kan blive kilden til at tænke nyt i det krydspres, som kommuner, regioner og staten står overfor i [...]

Læs mere

Erhvervs- og boligmarkedet i Aarhus 2018

Torsdag den 7. december

Aarhus gennemgår i disse år en utrolig spændende udvikling med nye kvarterer og udviklingsområder både tæt på centrum og rundt om byen, hvor nye [...]

Læs mere

Svenske boligpriser falder efter lang periode med stigninger

Internationalt / mandag 20. november 2017

Efter en lang periode med stigninger, falder boligpriserne i Sverige. Ejerlejligheder er faldet med 1 procent i sidste måned, mens priserne for huse ligger stille. For 2017 er stigningerne på hhv. 4 og 7 procent.

Se BS Briefing: Derfor er transaktionsniveauet rekordhøjt

Revision, Transaktioner, Økonomi / søndag 19. november 2017

BS Briefing er gået i levende billeder. Se ejendomseksperterne og få et frisk update på økonomien og betydningen for ejendomsbranchen, på transaktionerne og investorernes kommende præferencer og på betydningen af de nye ejendomsvurderinger, der træder i kraft lige om lidt. Med Nordeas Jan Andreasen, Cushman Wakefield REDs Nicholas Thurø, EYs Henrik Reedtz og som moderator Estate Medias Kamilla Sevel.

Ugen i Ejendom: Proptech og masser af mad er fremtiden i ejendomsbranchen

Ugen i ejendom / lørdag 18. november 2017

Proptech – property technology – er et svært begreb, selvom mange er enige om, at digitalisering kommer til at blive en game changer. Men ved vi egentlig hvad det er? I denne uge gik det op for mig, hvor vidtrækkende perspektiver genererede data kan tilføre ejendomsbranchen og den måde vi søger og bruger vores bygninger på.

Italiensk kæderestaurant på udkig efter 6-8 nye placeringer i Danmark

Mapic, Retail / fredag 17. november 2017

Efter flere års søgen efter gode placeringer åbner tyske Vapiano nu i København. Kæden, der i dag er i 30 lande på 5 kontinenter, går efter at åbne i alt 8 restauranter i Danmark.

Danske Flying Tiger vandt pris på Mapic

Mapic / torsdag 16. november 2017

Den danske kæde Flying Tiger vandt De Gyldne Palmer på årets Mapic ved prisuddelingen torsdag aften. Prisen blev vundet for årets bedste internationale ekspansion i skarp konkurrence med blandt andet Søstrene Grene.

Lærernes Pension fornyer aftale med Deas

Administration / fredag 17. november 2017

Deas fortsætter med at være administrator for Lærernes Pensions boliger, der spreder sig på 68.000 kvm. Dette sker blandt andet på baggrund af gode resultater med førstegangsudlejning. Lærernes Pension er meget til stede i Aalborg.

Grønt lys for 40 andelsboliger på postgrunden i Værløse

Byudvikling / torsdag 16. november 2017

Det har længe været planen, at der skulle ske noget med det gamle posthus i Værløse, som blev lukket i 2008. I 2015 købte Furesø Kommune bygningen og blev derefter solgt videre til Bymidten 70, som har brugt det internationale arkitektfirma Urban Agency til at lave en plan for udvikling af grunden, hvor der efter planen skal bygges 40 andelslejligheder.

Aarhus Byråd vedtager ny plan for brokvarter ved Søren Frichs Vej

Aarhus, Byudvikling / torsdag 16. november 2017

Byrådet har vedtaget udviklingsplanen for det nye brokvarter ved Søren Frichs Vej. Kommunen arbejder mod en ny bydel med en stærk identitet, egne kulturtilbud, butikker og mødesteder.

Deas henter ny direktør for foreninger hos Cobblestone

Virksomheder og mennesker / torsdag 16. november 2017

Jesper Moe tiltræder den 1. januar 2018 som ny afdelingsdirektør i ejendomsforvaltningsselskabet Deas med ansvar for foreninger.

Friheden Gruppen sælger 174 rækkehuse i Greve til SF Management

Bolig, Transaktioner / torsdag 16. november 2017

I Hedelunden ved Lille Vejleådalen i Greve er Friheden Gruppen i fuld gang med omdannelsen af et tidligere plejehjem til 174 rækkehuse. De første 22 rækkehuse er netop færdiggjort og udlejet. Projektet forventes afsluttet primo 2019.

Mapic: Flere ledige butikker på Strøget i København

Retail / torsdag 16. november 2017

Generelt er der stor efterspørgsel på at placere sig på Danmarks vigtigste butiksgader, Strøget og Købmagergade i København. Men i takt med detailbranchens transformation er der ved at udvikle sig en strukturel tomgang. CBREs Ole Hammershøj er blandt de danskere, der er på Mapic i Cannes for at tiltrække nye lejere.

Horsens får ny bydel til 2 milliarder kr. efter salg af 77.000 kvm byggeretter

Byudvikling / onsdag 15. november 2017

Tre år skulle der gå før lokalplanen for nordhavnen i Horsens blev godkendt, hvilket udløste forkøbsretten til Nopa-grunden, der skal blive en ny bydel med bolig, erhverv og detail. Køber er OMJ Ejendomme, der også har en totalentreprenørvirksomhed bag sig.

CBRE henter profil til strategisk lejerrådgivning hos Cushman & Wakefield | RED

Virksomheder og mennesker / onsdag 15. november 2017

Den globale erhvervsejendomsmægler- og rådgiver, CBRE, har ansat Katrine Erichsen fra Cushman & Wakefield | RED til at styrke den strategiske lejerrådgivning.

Cobe vinder udvidelse af Aalborg Universitet til 200 millioner kr. i første runde

Aalborg, Byggeri / torsdag 16. november 2017

Bygningsstyrelsen har sammen med Aalborg Universitet og A.P. Møller Fonden valgt Cobe som totalrådgiver på projektet AAU Science & Innovation Hub. COBE leverede sammen med Sted og Oluf Jørgensen et tilbud, der imødekom forventningerne i så høj grad, at beslutningstagerne ikke var i tvivl. Samtidig sparede Bygningsstyrelsen i transaktionsomkostningerne.

Rambøll henter erfaren CFO hos Mærsk

Virksomheder og mennesker / torsdag 16. november 2017

Marianne Sørensen er ny chief financial officer hos Rambøll og træder dermed ind i direktionen. Hun kommer fra en lignende stilling i Maersk Drilling, og hun har mere end 25 års erfaring med finanserne hos Danmarks største selskab A.P. Møller - Mærsk.

Derfor er København i top 3 som bedste bud på ejendomsinvesteringer i Europa i 2018

Analyse, København / onsdag 15. november 2017

København rykker fire pladser op på listen over de mest attraktive byer for ejendomsinvesteringer og udvikling. Dermed indtager den danske hovedstad en delt andenplads sammen med Frankfurt. Det viser en ny rapport udgivet i fællesskab af PwC og Urban Land Institute .

Skat flytter op imod 1000 jobs til EY-huset ved Flintholm

Kontor / onsdag 15. november 2017

De første medarbejdere fra Skat flytter ind i EY-huset i december. Bygningstyrelsen købte bygningen tidligere på året, og nu er det altså vedtaget, hvad bygningen skulle bruges til.

Landinspektør har fordoblet antallet af medarbejdere på to år

Konkurrencer / onsdag 15. november 2017

Landinspektørvirksomheden Skel.dk arbejder målrettet mod at skabe en bedre arbejdsplads for at tiltrække de mest kvalificerede medarbejdere i en branche, hvor der bliver uddannet for få og således er mangles på arbejdskraft. På trods af dette har Skel ansat 28 nye medarbejdere til deres stab indenfor de sidste to år.

Flere nyheder