Estate Media –

Nyheder – Danmark

Tirsdag den 26. september kl. 09:00

Arealer og ejendomsdannelse

- udlægning og opmåling af bygningsarealer

Torsdag den 28. september kl. 09:00

HotCop 2017

- udvikling, drift og investeringer i hoteller i Danmark

Tirsdag den 3. oktober kl. 09:00

Investering og udvikling i Høje Taastrup og Roskilde

- vækst og muligheder i bolig og erhverv

Torsdag den 5. oktober kl. 09:00

Udvikling og investeringer i Nordsjælland

- vækst og projekter i Helsingør, Hillerød og Hørsholm

Tirsdag den 10. oktober kl. 09:00

Planloven

- kom bag om planloven og de nyeste ændringer

Torsdag den 26. oktober kl. 09:00

Online markedsføring

- strategi for succes

PFA og A. Enggaard køber 51 procent af havnefrontsprojekt i Aalborg for 187,5 millioner kr

NYHEDER DANMARK / fredag 22. september 2017

Danmarks største pensionsselskab PFA og entreprenørkoncernen A. Enggaard har i konkurrence vundet retten til at købe 51 procent af Aalborg Kommunes planlagte arealudviklingsselskab for Stigsborg Havnefront i en historisk stor handel. De tre parter skal i fællesskab stå for et af Danmarks største kystnære byudviklingsprojekter på totalt set 49,4 hektar og forventede 400.000 etagemeter.

MOE køber samarbejdspartner og bliver full-service rådgiver i Norge

Rådgivere, Nordisk / fredag 22. september 2017

Med norske Håheim Prosjekt ombord rykker MOE et skridt op i ligaen, og leverer hele rådgivningspakken på norske byggeprojekter.

Tidligere Orbicon-direktør starter egen rådgivningsvirksomhed

Virksomheder og mennesker / torsdag 21. september 2017

Formand for Byens Netværk og tidligere direktør i Henrik Larsen Rådgivende Ingeniørfirma og markedsdirektør i Orbicon Henriette Cajar er efter gensidig aftale stoppet i Orbicon. Nu starter hun egen rådgivningsvirksomhed. Første kunde er et entreprenørfirma.

Skanska opfører nyt hotel med 357 værelser til Scandic ved Københavns Lufthavn

Byudvikling, Hotel / torsdag 21. september 2017

Endnu et hotel skyder op ved lufthavnen i Kastrup. Denne gang er det Scandic, der får opført et hotel med 357 værelser med Skanska som byherre og ejer af hotellet. Schmidt Hammer Lassen Architects skal slå stregerne til hotellet.

Næsten alt udlejet i L’Oreal-huset og Matriklen efter konvertering til flerbrugerhus

Asset Management, Udlejning / torsdag 21. september 2017

Efter L'Oreal Danmark flyttede fra deres domicil i Glostrup er Fokus Asset Management lykkedes med at skabe et attraktivt flerbrugerhus ved at forskønne fællesarealerne og modernisere kantinen. Nu er huset næsten fuldt udlejet, og historien er den samme på 'Matriklen', hvor halvdelen af Geodatastyrelsen lokaler i Nordvest blev ledige efter udflytningen af arbejdspladser.

Skou Gruppen mangler beton og starter selskab med egenproduktion

NYHEDER DANMARK / torsdag 21. september 2017

Entreprenørvirksomheden Skou Gruppen udvider egenproduktionen med et nyetableret datterselskab. SG Beton skal levere beton og udføre jord- og kloakarbejde til byggerier for professionelle bygherrer. Erfarne kræfter er sat i spidsen for at opbygge og styrke selskabets position på markedet.

Brancheguide

Kommende konferencer og seminarer

Online markedsføring

Torsdag den 26. oktober 2017

Hvis ikke du er i stand til at påvirke de ting, som foregår online omkring din virksomhed, mister du et vigtigt konkurrencemæssigt parameter. Det [...]

Læs mere

HotCop 2017

Torsdag den 28. september

På konferencen går vi tæt på status på hotelmarkedet og ser på investering og drift af hoteller. Vi ser også nærmere på en række af de aktuelle [...]

Læs mere

Erhvervs- og boligmarkedet i Aarhus 2018

Torsdag den 7. december

Aarhus gennemgår i disse år en utrolig spændende udvikling med nye kvarterer og udviklingsområder både tæt på centrum og rundt om byen, hvor nye [...]

Læs mere

Copenhagen Capital nedjusterer på trods af salg af Københavner-ejendomme

Ejendom, Transaktioner / onsdag 20. september 2017

Efter den nylige udmelding om det betingede salg af tre af selskabets ejendomme offentliggør Copenhagen Capital, at det drejer sig om Nørrebrogade 90, Dannebrogsgade 15 og Folkvarsvej 32/Yrsavej 4a, der bliver solgt til en samlet værdi af 78,5 millioner kr. På trods af salget nedjusterer Copenhagen Capital forventningerne til årsregnskabet.

International kosmetikkæde åbner 438 kvm butik på Strøget i Aarhus

Butik, Aarhus / onsdag 20. september 2017

Colliers International har netop fundet lokaler til den populære beauty-kæde Sephora. Foråret 2018 slår den franske kosmetikgigant dørene op til et 438 kvadratmeter stort skønhedsunivers med en central beliggenhed.

DEAS udlejer 1000 kvm i Sydhavnen efter ombygning af forhenværende Statoil-domicil

Renovering, Udlejning / onsdag 20. september 2017

For at tiltrække lejere af høj kaliber har DEAS ombygget og indrettet Borgmestergården i Københavns Sydhavn efter tendenser inden for erhvervsindretninger, så der er lagt vægt på indeklima og fleksibilitet. Der er stadig 6500 kvm plads i Statoils forhenværende danske domicil.

Nabobutikscentre følger udviklingen i Vanløses nye 27.000 kvm butikker og spisesteder

København, Retail / tirsdag 19. september 2017

Snart åbner butikscentret Kronen i Vanløse med 27.000 kvm butikker og spisesteder. Frederiksberg Centret regner ikke med et fald i antallet af kunder, mens Rødovre Centrum regner med at miste kunder. Det skriver Licitationen.

Politikere vil flytte Ørestad Fælled-byggeri til fredet område

Byudvikling, København / onsdag 20. september 2017

Først ville et flertal i Københavns Borgerrepræsentation bygge 178.000 etagemeter bolig og gav By & Havn og PensionDanmark til opgave at udvikle området. Men nu beretter DR, at overborgmester Fransk Jensen slet ikke vil bygge på det planlagte område efter massive protester.

JJW Arkitekter vinder renovering af højhusene i Bellahøj

Renovering, København / tirsdag 19. september 2017

Hele Bellahøj står over for en omfattende renovering, og totalrådgiver JJW Arkitekter er sammen med Wissenberg, Teknologisk Institut og Svend Ole Hansen udvalgt til at renovere FSB's afdeling i Bellahøj, der består af 266 boliger.

Cushman Wakefield RED får 4 Euromoney Awards

Virksomheder og mennesker / tirsdag 19. september 2017

På samme måde som med Estate Media prisen er der altid spænding, når det engelske magasin Euromoney deler priser ud til finansielle aktører og rådgivere. For andet år i træk gik alle 4 priser på mæglerområdet i år til Cushman Wakefield RED.

Newsec Datea henter afdelingsdirektør i Danske Bank

Virksomheder og mennesker / mandag 18. september 2017

Newsec Datea styrker sin forretning for drift og vedligehold med Thomas Heide som ny afdelingsdirektør. Han kommer fra en stilling som chef for Danske Banks globale ejendomsportefølje.

PKA investerer trecifret millionbeløb i Aabenraa-boliger

Byggeri, Transaktioner / mandag 18. september 2017

PKA mener, at det nye sygehus i Aabenraa vil øge efterspørgslen på boliger i den sønderjyske by, og investerer 130 millioner kr. i 108 boliger.

Ventetiden hos Geodatastyrelsen er kortere, men stadig meget lang

Konvertering, Anlæg / tirsdag 19. september 2017

Aktuelt har Geodatastyrelsen op mod 2000 ubehandlede sager liggende. Det er en hæmsko specielt for store projekter, hvor der skal rykkes rundt på mange skellinjer og alle sager behandles individuelt.

Tomgang for industribygninger falder og lejepriserne stiger

Erhvervsmæglere, Industri og logistik / tirsdag 19. september 2017

Markedet for erhvervsbygninger skriger på mere kapacitet, men det er begrænset, hvor meget nybyggeri, der er i gang rundt omkring i landet, lyder det fra Ejendomstorvet.dk, som også rapporterer, at lejepriserne stiger.

Kuben Management henter ny afdelingsleder til Aalborg

Virksomheder og mennesker / tirsdag 19. september 2017

Kuben Management styrker ledelsen af sit kontor i Aalborg med ansættelsen af cand.merc og dimplom i hr-management, Søren Fonseca Pedersen. Som afdelingsleder skal Søren videreudvikle og nyttiggøre afdelingens kompetencer i tråd med Kuben Managements samlede udviklingsstrategi.

Peter Mering stopper som ejendomsdirektør i Danica

Virksomheder og mennesker / mandag 18. september 2017

Den legendariske ejendomsdirektør Peter Mering, der har været central i ejendomsbranchen i spidsen for henholdsvis Danica Ejendomme og SEB Ejendomme i mere end 20 år, trækker sig fra sin stilling på grund af helbredsproblemer. André Scharf og Robert Nellemann tager over i stedet.

Copenhagen Capital sælger tre ejendomme til 20 procent højere end værdien

Ejendom, Transaktioner / mandag 18. september 2017

Copenhagen Capital har lavet en betinget aftale om salg af tre af selskabets ejendomme. Selskabet kan ikke endnu fortælle, hvem køber er og hvor ejendommene er placeret, men føler sig tvunget til at melde ud om handelen nu i kraft af selskabets placering på Fondsbørsen.

Schneider Electric henter erfaren profil hos Bravida til toppost

Virksomheder og mennesker / mandag 18. september 2017

Det bliver den 53-årige Morten Jørgensen, der erstatter Søren Jensen som Vice President for Schneider Electrics vigtige forretning, EcoBuilding. Han kommer fra en stilling som CCO hos Bravida.

Domea indgår aftale om boligbyggeri i Brønderslev til 200 millioner kr.

Byggeri, Byudvikling / mandag 18. september 2017

Banegårdspladsen i Brønderslev skal ifølge Nordjyske omdannes fra et sted med tomme bygninger til et attraktivt boligområde med kontorer og butikker.

KT Erhvervsbyg får ordre på 4600 kvm nyt domicil i Odense

Byggeri, Odense / mandag 18. september 2017

Den fynske plastrørsgrossist Scanpipe skal have optimeret arbejdsgangen og har i den forbindelse bestilt byggeriet af et nyt domicil på 4600 kvm af KT Erhvervsbyg.

Gladsaxe og København på liste over 100 bedste klimatilpasningsbyer i verden

Byudvikling, København / mandag 18. september 2017

Det voldsomme vejr i weekenden med aflysning af Copenhagen Half Marathon som kedelig konsekvens viste endnu engang vigtigheden af investeringer i klimatilpasning. I København kan de til trods glæde sig over, at eksperter i klimatilpasning verden over anser byen som en af de mest innovative til at tackle udfordringerne.

Flere nyheder