Keystone forfremmer COO til partner

Keystone Investment Management har netop gjort sin COO, Mette Eriksen, partner i Keystone.

Mette Eriksen kom til Keystone Investment for knap to år siden. Hun har mange års erfaring fra ejendomsbranchen, blandt andet som advokat i Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen og som udlejnings- og kundechef i ejendomsselskabet Nordicom.

Hun har haft en afgørende indflydelse på Keystones udvikling, både i form af de resultater hun har skabt for i selskabets asset management, men også i form af sin indflydelse på den strategiske forretningsudvikling af Keystone.Aktionærerne har dermed set det som naturligt, at indlemme Mette i partnerkredsen for Keystone.

En anden nyskabelse i Keystones organisation er, Maja Hesselberg, der er blevet ansat som Financial Manager i Keystone Investment Management.

Hun kommer fra en stilling i North Property Asset Management   Maja Hesselberg er uddannet revisor og vil fremover være ansvarlig for rapporteringen til Keystones internationale kunder.

Estate Media afholder den 1. oktober 2015 konferencen ‘Investering i boliger’. På denne konference ser vi på de grundlæggende faktorer i boligmarkedet og går tæt på, hvad der er den rigtige bolig i dag og om et år. Konferencen ser på mulighederne i boligmarkedet og hvor behovet kommer fremadrettet.


Læs mere om ‘Investering i boliger’ og tilmelding her

Billeder: Mette Eriksen (til venstre) og Maja Hesselberg. Foto: Keystone.

Af Lotte Lund, lund(at)estatemedia.dk





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder