NRE opfører 65 lejligheder på Nordhavn

NRE Denmark går nu i gang med at opføre 65 nye lejelejligheder ud mod havnefronten i Nordhavn. Stubkjær Invest er bygherre på projektet, som indeholder to-, tre-og fireværelses lejligheder af varierende størrelse med en grøn gårdhave og to fælles taghaver.

Det nye byggeri ligger på Sandkaj med få minutters gang til S-tog og den kommende metro på Nordhavn Station. Det får et samlet areal på 6350 kvm. samt kælder, og der bliver et mindre erhvervsareal i stueplan. Sandkaj-området bliver Nordhavns hovedpromenade med en række rekreative tilbud i stueplan.

– Lejeboligerne vil være med til at sikre mangfoldighed i den nye bydel. Vi har undervejs i projektet haft en meget aktiv dialog med de offentlige myndigheder og bygherre, for at sikre at byggefeltet indrettes optimalt med respekt for den fremtrædende placering ved havnekanten. Det har i den forbindelse haft stor betydning, at vi fandt sammen med Stubkjær Invest, som har været med til at finde de optimale løsninger for projektet på lang sigt, siger Jonas Olesen, der er salgsansvarlig hos NRE Denmark.

Projektet, som i Nordhavns udviklingsplan er benævnt Sandkaj 1.05, er i sin tid formidlet af By & Havn til Corpus Development ApS. Projektet blev i 2012 overtaget af NRE Denmark, der har udviklet det i samarbejde med Stubkjær Invest som bygherre og med Sadolin & Albæk som rådgivere. Byggeriet opføres af NRE Denmark i totalentreprise. Arkitekter er Mangor & Nagel Arkitektfirma. Stubkjær Invest har endnu ikke valgt administrator til udlejningen.

Estate Media afhoder den 27. august 2015 konferencen Kommuneplan 2015. Få overblikket og deltag i debatten om det kommende plangrundlag for udvikling i København.


Læs mere og tilmelding her

Billede: Sandkaj 1.05. Illustration: NRE.

Af Lotte Lund, lund(at)estatemedia.dk





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder