Solstra vil gerne købe flere hoteller i København

Solstra Capital Partners har mod på opkøb af flere hoteller i det københavnske marked.

Lige nu sidder Solstra Capital Partners på 10 procent af hotelkapaciteten i København.

Selskabet, der er et privat kapitalforvaltningsselskab, investerer for en række fonde og private investorer og har de seneste år købt en række "landmarks" i København blandt andet Crowne Plaza, Bella Sky, Bella Centret og senest Marriott Hotel.

– De seneste år har vi købt et hotel årligt, og vi vil meget gerne købe flere. Lad os se, hvad der sker i år, siger managing partner Oscar Crohn i et interview med Estate Media.

Solstra adskiller sig fra andre mere traditionelle investorer ved at gå aktivt ind i driften af de selskaber, der lejer sig ind i ejendommene. Oscar Crohn kommenterer modellen i interviewet:
– Vi oplever stor interesse fra blandt andet institutionelle investorer for modellen, men den ligger langt fra den sædvanlige måde at investere i ejendomme på, Og vi vil selvfølgelig helst heller ikke kopieres, for vi har fundet en god forretningsmodel, siger Oscar Crohn i interviewet.

Se interviewet her og hør, hvor Solstra leder efter nye opkøb.

Interview Oscar Crohn

Interview: Kamilla Sevel, Estate Media. Foto: André Rothschild.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder