Skejbyen i Vejlby i det nordlige Aarhus. Illustration: Dimension Design og Rambøll

Pensionsselskab investerer trecifret millionbeløb i aarhusiansk boligprojekt

Industriens Pension køber for ’et trecifret millionbeløb’ et cirka 9.700 kvm stort boligprojekt i Skejbyen i det nordlige Aarhus. Det drejer sig om 159 nyopførte lejelejligheder fordelt i to karréer, der er en del af det nye boligkvarter Skejbyen, som i alt kommer til at bestå af 850 boliger.

Udviklings- og entreprenørselskabet A. Enggaard har stået for entreprisen, og alle boliger er udlejet og indflyttet, når Industriens Pension overtager dem i begyndelsen af juni.

– Skejbyen er et spændende udviklingsområde, og der har været stor interesse for boligerne. Vi har i forvejen betydelige investeringer i Aarhus, hvor der i disse år opstår rigtig mange nye spændende og perspektivrige boligområder. Vi er glade for at være en del af den udvikling, og vi vil fortsat gerne udbygge vores tilstedeværelse i byen, siger chef for unoterede investeringer Jan Østergaard, Industriens Pension.

Industriens Pensions nye investering er i Skejbyens nyopførte karré 7 og karré 9. De to karréer har fem etager, og lejlighederne er på mellem 49 og 86 kvm.

Købesummen er ikke offentliggjort, men der er som nævnt tale om et trecifret millionbeløb. EY’s afdeling Real Estate Corporate Finance har været eksklusiv finansiel rådgiver for A. Enggaard i forbindelse med salget af de 159 nyopførte lejligheder.

Læs også Omsætningen falder 29 procent i A. Enggaard – flere projekter udskudt og boligstagnation

Skejbyen i Vejlby i det nordlige Aarhus. Illustration: Dimension Design og Rambøll

Fakta: Skejbyen

  • Skejbyen er et helt nyt boligområde i Vejlby på grænsen til Skejby i det nordlige Aarhus. Bydelen kommer blandt andet til at rumme 850 boliger og en lang række aktivitetsfaciliteter
  • Den nye bydel, der fortsat er under udvikling, ligger på området, der tidligere havde adressen Skejbyvej 1-29 og husede VIA University College inden flytningen til Ceres Byen
  • Det er entreprenørvirksomheden A. Enggaard, der sammen med pensionsselskabet PKA er bygherre på hovedparten af arealerne inden for lokalplansområdet. Industriens Pension har købt 159 nyopførte lejligheder i bydelen fordelt på to bygninger

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder