M&G Real Estate køber Vimmelskaftet 32-34

Endnu en af de helt store internationale ejendomsaktører har bevæget sig ind i det eksklusive og eftertragtede ejendomsmarked på Strøget i København.

Det er M&G Real Estate, der er ejet af Prudential UK. M&G Real Estate er en af verdens største ejendomsinvestorer med 201 milliarder kr. under forvaltning. Alene i 2014 investerede selskabet for 37 milliarder kr. i Europa.

Sælgeren af ejendommen er GEC Gads Fond, der fik 250 millioner kr. for den.

Hovedlejerne i ejendommen er Message, Solid og herudover har Gyldensdals Bogklubber hovedparten af kontorerne.

Det er Capital Investment, der formidlet handlen på købers vegne. CBRE har bistået sælger.

– Vi er i Capital Investment naturligvis stolte over at have introduceret endnu en ny investor til det danske marked, og M&G er absolut en af de helt store spillere. Vi fortsætter i Capital Investment med at være asset manager for M&G. Vi har gennem de sidste par år lavet mange transaktioner på Strøget i København, og vi var de første der efter Finanskrisen introducerede dette segment til udenlandske investorer, og dette har mange andre valgt at følge efter, siger partner Jesper Damborg, Capital Investment.

– Markedet oplever i disse år en er stor interesse for kvalitetsejendomme med gode beliggenheder, og denne trend vil fortsætte i de kommende år. Priserne er steget meget og hurtigt, men sammenholdt med den lave rente er det stadig attraktivt for langsigtede investorer. Vi har lavet de første investeringer udenfor København i Odense og Hillerød, og dette arbejde vil vi intensivere i det kommende år, siger han videre.

Jakob Schou Midtgaard fra Plesner har været Advokat på transaktionen på vegne af M&G Real Estate.

Estate Media afholder den 8. juni 2015 ‘Copenhagen International Property Summit’.

Læs mere om konferencen og tilmelding her


Billede: Vimmelskaftet 32-34. Foto: Capital Investment.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder