Lautruphøj 8-10 i Ballerup. Foto: Google Maps

Svensk investor udlejer yderligere 4.600 kvm i en af sine største ejendomme

Det skånskbaserede ejendomsselskab Wihlborgs har på Københavns Vestegn udlejet yderligere 4.600 kvm til Forsvaret, som i forvejen lejer sig ind på over 10.000 kvm i ejendommen på Lautruphøj 8-10 i Ballerup. Den nye lejeaftale træder i kraft 1. juli.

Det betyder, at Wihlborgs har udlejet samtlige 15.000 kvm på adressen til Forsvaret og staten indtil 2025.

– Vi er glade for at kunne fortsætte med at udvikle vores gode samarbejde med Forsvaret og Den Danske Stat, siger adm. direktør Ulrika Hallengren, Wihlborgs.

Lautruphøj 8-10 er en af Wihlborgs’ største ejendomme. Den indgik i en handel, da Wihlborgs i 2017 købte 15 ejendomme for 1,8 milliard kr. af Danica Ejendomme.

Læs mere i Danica sælger 15 ejendomme for 1,8 milliard kr. til Wihlborgs

Wihlborgs fokuserer på erhvervsejendomme i Øresundsregionen – i Storkøbenhavn, Malmø, Helsingborg og Lund. Målt på kvm udgjorde den danske portefølje 27 procent, mens den bogførte værdi udgjorde 18 procent af Wihlborgs’ samlede ejendomsportefølje ved udgangen af 2019.

Som Estate Pluss har skrevet, kom Wihlborgs ud af 2019 med yderligere fremgang.

Læs mere i Wihlborgs lander nyt milliardoverskud: Dansk ejendomsmarked er stabilt

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder