Solstra køber Mariott Hotel i København

Den uafhængig fondsmanager Solstra Capital Partners har købt Marriott Hotel i København.

Salgsprisen anslås i flere medier til at ligge på omkring 700 millioner kr.

I forbindelse med overtagelsen af Marriott Hotel omdannes Bella Center moderselskabet til BC Hospitality Group. Samlet set udgør BC Hospitality Group nu en af de absolut største og stærkeste aktører på hotel-, konference-, messe- og hospitalityområdet i Danmark, med en samlet omsætning på cirka 1 milliard kr..

Solstras portefølje i selskabet BC Hospitality Group, og tæller følgende hospitality brands og hoteller: Bella Center Copenhagen, Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Comwell Conference Center Copenhagen, CIFF (Copenhagen International Fashion fair), Forum Copenhagen og International House.

Samtidig med købet af Marriott rebrandes Bella Sky Hotel til ‘AC Hotel Bella Sky Copenhagen. Bella Sky Hotel kommer derved til at indgå i det nye, moderne og internationalt kraftigt ekspanderende ‘AC by Marriott’-brand, der er helt nyt i Danmark.
Gæsterne eller medarbejderne på Marriott Hotel i København vil ikke mærke ejerskiftet, for salget vil ingen indvirkning have på den daglige drift.

– Med købet af Marriott Hotel i København fortsætter vi vores planlagte ekspansion og den strategiske udvikling og sætter dermed handling bag ordene om at skabe en markedsledende hospitality virksomhed, som kan løfte København yderligere som destination, siger Oscar Crohn, Managing Partner i Solstra Capital Partners.

– Med Danmarks stærkeste hospitality management-team skaber vi merværdi og udvinder synergier i vores portefølje. Og vi er ikke færdige. Kommer de rigtige muligheder, er vi klar til at ekspandere yderligere. Målet er uomtvisteligt at være den stærkeste, bedst drevne hospitality virksomhed i Danmark, siger han videre.

Minister for by, bolig og landdistrikter afholder i samarbejde med Byggesocietetet den 20. november debatmødet ‘Tænketank 2025 – Fællesskab som værdiskaber i byudviklingen’.

Mødet henvender sig til bygherrer, developere og kommuner.

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. Læs mere her
Billede: Mariott Hotel i København. Foto: Mariott Hotel.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder