Boligbyggeri går i gang på Sandkaj

NRE går nu i gang med byggeriet af 37 lejligheder på Sandkaj i Nordhavn i København, går nu i gang.

NRE Denmark leverer nøglefærdige byggeprojekter

Alle lejlighederne i det knap 4000 etagemeter store byggeri får egen altan, og de fleste får udsigt mod vandet. Den gennemsnitlige lejlighedsstørrelse bliver på godt 100 kvm.

Bygningens udformning er godkendt af både Københavns Kommune og af projektets ejer – NREP Copenhagen Residential 1 – en fond forvaltet af Nordic Real Estate Partners og Agenda Property. Ejendommen forventes færdigbygget og afleveret til lejere i februar 2016.

Projektet blev igangsat i 2012 af Corpus Development som del af en aftale med By & Havn om at udvikle i alt fire byggefelter i Nordhavn. I 2013 overdragede Corpus Development den videre projektudvikling til NRE Denmark. Efterfølgende har NRE Denmark indgået aftaler med NREP Copenhagen Residential 1, hvor Sadolin & Albæk har været involveret som rådgiver for NRE Denmark.

Udlejning af lejlighederne vil blive varetaget af Nordic Real Estate Partners og Agenda Property. Arkitekterne bag projektet er E+N Arkitektur.

Estate Media afholder den 25. november konferencen ‘Design af ejendomme 2015’. Hør om markedsudviklingen, skabelse af optimale ejendomme og valg af samarbejdspartnere.

Læs mere om konferencen og tilmelding her

Billede: Visualisering af NREs 37 boliger på Sandkaj. Illustration: NRE.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder