Choice-kæden vil have flere danske hoteller

Den norske hotelkæde, Choice Hotels, omfatter i dag tre hoteller i Danmark, nemlig Skt. Petri, Dan Hotel i Kastrup, som er franchisetager, og Hotel Vesterbro – men kæden er opsøgende i forhold til at få flere ind i folden.

– Choice har været væk fra det danske marked i nogle år – nu arbejder vi med at øge kendskabet til kæden og vil blandt andet gerne tiltrække flere forretningsfolk som gæster, siger adm. direktør for kædens største danske hotel, Vesterbro, Martin Kraunsøe.

Martin Kraunsøe har tidligere været direktør på bl.a. First Hotel 27, hos Brøchner Hotels og salgs- og marketingdirektør på Radisson Blu Royal. Han afløste Henrik Bille Pedersen, der stoppede i sommer.

Læs også: Norsk milliardær-investor køber Hotel Skt. Petri

Billede: Lobbyen i Hotel Skt. Petri, som nu er købt af Petter Stordalen, som ejer hotelkæden Choice. Han er også manden bag Clarion Hotel Arlanda, som for nyligt vandt HotCop Award 2013 som årets skandinaviske hotel. Foto:Hotel Skt. Petri.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder