Se ejendomsbranchens vindere af Euromoneys Priser 2014

Euromoney har uddelt dette års globale priser til de de bedste aktører i den finansielle verden.

I Danmark er priserne for bedste rådgivere i ejendomsbranchen gået til:

Overall: Sadolin & Albæk

Research: Sadolin & Albæk

Agency & Letting: RED Property Advisers

Valuation: RED Property Advisers

Det er 4. år i træk, at Euromoney kårer Sadolin & Albæk som Danmarks bedste ejendomsrådgiver. I de to øvrige kategorier, hvor RED løb med førstepladsen, indtager Sadolin & Albæk 2. pladsen.

– Sadolin & Albæk er både glad for og stolt af at have vundet de to priser, som vidner om, at vi har en stærk position i branchen. Og med udgangspunkt i dette høje niveau og en dybdegående markedsviden ønsker vi ikke bare at bevare vores position i markedet, men arbejder samtidig målrettet på at styrke den yderligere, siger adm. direktør Peter Winther.

RED glæder sig over, at man i år har fordoblet antallet af førstepladser – sidste år fik RED ‘kun’ én.

– Vi bestræber os på at være de bedste i branchen indenfor de områder vi arbejder med, og er derfor utrolig stolte af og meget glade for at være blevet tildelt hele 2 awards i år. En stor tak skal lyde til alle som har stemt på os.” siger Nicholas Thurø, managing partner i RED.

DTZ er på nordisk/baltisk plan kåret som bedste vurderingsspecialister og overordnede rådgivere for 4. år i træk.

Euromoney er et af verdens førende magasiner indenfor den globale finansverden, og har siden 1992 uddelt awards for Excellence indenfor forskellige kategorier på de finansielle markeder på globalt, regionalt og nationalt plan. Euromoney Real Estate Awards er baseret på en spørgeundersøgelse lavet blandt aktører i ejendomssektoren.

Estate Media afholder den 18. november ejendomsbranchens årlige københavnerbegivenhed ‘Bolig- og erhvervsmarkedet i København’.

Læs mere om konferencen og tilmelding her

Billede: Overrækkelsen af priserne fandt sted ved en gallamiddag i Londons Natural History Museum. Foto: Euromoney.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder