Jan Kirkebæk går fra Nybolig til Thorkild Kristensen

44-årige Jan Kirkebæk, der kommer fra en stilling som investeringsrådgiver hos Nybolig Erhverv i Aarhus, skal stå i spisen for Aalborg-mægleren Thorkild Kristensens store satsning i Aarhus.

– For mig er det en spændende udfordring at komme til en stilling og et firma, der har denne succes i det specielle nichemarked, som handel med denne type ejendomme er. I begrebet, investeringsejendomme, ligger desuden, at vi udover ejendomsmæglere også bliver en slags unikke, faste investeringsrådgivere for kunden, hvorfor der ofte er tale om særligt betroede kundeforhold, der bygger på gentagne succesfulde handler over en længere årrække, siger Jan Kirkebæk.

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen er i Aalborg kendt for sit omfattende køberkartotek.

Læs også: Kendt Aalborg-mægler indtager Aarhus her

Billede: Jan Kirkebæk har en uddannelse som HD i organisation suppleret med ejendomsmægleruddannelsen. Foto: Thorkild Kristensen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder