Fynsk rigmand redder Hotel Marienlyst i Helsingør

Den diskrete rigmand fra Fyn, Borris Tangaa Nielsen, er den absolutte hovedejer i et konsortium, der har investeret et ukendt millionbeløb i Hotel & Casino Marienlyst ved Helsingør.

Dermed undgår hotellet at gå konkurs.

Sælger et selskab ved navn Blue Pacific Dragon med adresse på Tortola i De Britiske Jomfruøer.

Borris Tangaa Nielsen vil ikke gå aktivt ind i hotellets drift, men deltager som passiv investor.

Hotellet blev sat til salg efter at stormen Bodil i december sidste år påførte det alvorlige skader. I forvejen havde hotellet kørt med millionunderskud i en årrække.

Ny bestyrelsesformand advokat Ken Torpe Christoffersen. I spidsen for den daglige ledelse står hoteldirektør Jesper Olesen, som bag sig har en succesrig karriere i hotelkæden Choice Hotels. Han bliver også medejer. Med sig har han salgsdirektør Teddy Kirkegaard, der sammen med stedets nye køkkenchef og F&B-manager Daniel Olivencia, blandt andet har skabt en bæredygtig succes på Skovriderkroen i Charlottenlund.


Estate Media afholder den 14. maj HotCop, den årlige internationale konference om investering i og udvikling af hotelejendomme i Skandinavien. Konferencen afholdes i København.

Mød blandt andre Wolfgang M. Neumann, President & Chief Executive Officer of the Rezidor Hotel Group, der sammen med Scandic-kædens CEO Frank Fiskers præsentere og debattere de aktuelle trends i hotelmarkedet.

Konferencen indledes med en valgfri bustur den 13. til en række aktuelle hotelprojekter.

Læs mere om HotCop og tilmelding her
Billede: Hotellet skal nu gennemgå en større renovering og genopstå som et moderne badehotel. Foto: Hotel Marienlyst.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder