Vejlevej 5 i Horsens. Foto: Google Maps

Birch Ejendomme indgår betinget købsaftale – vil opføre 300 boliger

Udviklings-, bygge-, og udlejningsvirksomheden Birch Ejendomme fra Silkeborg har indgået en betinget købsaftale med Metso om Vejlevej 5 i Horsens. Hvis købet går igennem, vil ejendomsselskabet opføre punkthuse på op til fem etager med i alt 300 boliger.

Det oplyser Birch Ejendommes direktør og medejer, René Birch, til Horsens Folkeblad.

– Vi har ikke købt grunden endnu, men vi har lavet en betinget købsaftale med Metso om, at vi vil købe den, hvis de kan nå til enighed med Mölnlycke, der ejer M&J Airlaid Products, som også ligger på grunden, siger René Birch til Horsens Folkeblad.

For mens Metso er klar til at sælge, er den svenske koncern Mölnlycke, der ejer Vejlevej 3, ifølge René Birch ikke lige så klar på et salg. Og et boligprojekt bliver først aktuelt i det øjeblik, der ikke bliver drevet erhverv på grunden, slår direktøren fast.

Også Vejlevej 13-15, der i dag lægger grund til Air Liquide, kan være på vej til at blive et boligområde. Virksomheden flytter i 2020 sin produktion til Pårup ved Silkeborg, skriver Horsens Folkeblad.

Birch Ejendomme udvikler og opfører ejendomme i større jyske vækstbyer.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder