Gallerierne i Hillerød. Foto: Google Maps

Investorer opgiver fejlslaget shoppingcenter i Hillerød

Ejerne af det fejlslagne shoppingcenter Gallerierne i Hillerød har opgivet at ombygge centret til større butikslejemål. Derfor arbejder de nu på en anden løsning.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

– Løsningen med et center har vi opgivet. Det bliver ikke et butikscenter igen, for der har vi Slotsarkaderne, siger Tom Høeg, som er en af de fem investorer i Frederiksborg Ejendomme, der i 2017 investerede i det stort set tomme center, til Frederiksborg Amts Avis.

Dermed står det klart, at der ikke er marked til to deciderede shoppingcentre i Hillerød.

– Der er ikke plads til et storcenter mere i Hillerød. Jeg tror, det var fejlcastet, da man oprindelig lavede det, siger Tom Høgh, og oplyser, at man i en periode forhandlede med to store københavnske butikskoncepter om at åbne butikker i Gallerierne, men at begge trak sig.

Selv om butiksplanen er lagt død, har Frederiksborg Ejendomme ikke opgivet at få Gallerierne til at fungere, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder