Det er PKAE, et fælles selskab mellem PKA og A. Enggaard, der står bag de nye lejligheder i Zebra House i Gellerup

PKA’s første Gellerup-boliger ud af 25.000 kvm bliver revet væk

I 2020 kan en række nye lejere åbne dørene til deres nybyggede hjem i Gellerup ved Aarhus. Det er PKA og A. Enggaard der sammen har opført ejendommen Zebra House, og der har været stor interesse for de nye lejligheder.

20. oktober var der åbent hus i Zebra House. Knap en måned efter er der underskrevet lejekontrakter på 49 ud af de i alt 63 lejeboliger, som er de første færdigbyggede PKA-boliger i Gellerup.

– Gellerup har tidligere være omgærdet af en stor berøringsangst fra investorer. Vi har dog fra start haft stor tiltro til visionen for Gellerup, så det er både specielt og glædeligt at se resultaterne af de allerede gennemførte tiltag i området. PKA har flere spændende projekter i Gellerup på tegnebrættet, blandt andet sammen med A. Enggaard, og med en sådan start på udlejningen lover det godt, siger ejendomschef Nikolaj Stampe, PKA.

Det er PKAE, et fælles selskab mellem PKA og A. Enggaard, der står bag de nye lejligheder i Zebra House, som udover boliger kommer til at rumme 420 kvm udlejede butiks- og cafélokaler. Zebra House er første etape af de omkring 25.000 kvm i alt, som PKA og A. Enggaard har undervejs sammen forskellige steder i Gellerup.

Det er Lejeboligmægleren, der har forestået udlejningen.

Seneste Aarhus-nyheder

Nrep sælger 152 ejerlejligheder i Aarhus til lokal investorgruppe

Basecamp lancerer aarhusiansk højhusbyggeri med projektsum på over 600 millioner kr. (+)

Fusionsdrøftelser i Aarhus kan føre til boligforening med over 10.000 lejemål (+)

Læs mange flere Aarhus-nyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder